Партнер рубрики Події

На конкурс "Білі і пухнасті": Пушок

На конкурс "Білі і пухнасті": Пушок
Альона Баланова:

- Ось вам ще один Пушок:) Але зазвичай він частіше відзивається на кличку "на!".
Для моєї сім’ї це найдорожча істота, тому все найкраще - для нього. Дідусь його вигулює, бабуся годує, мама розчісує, а я виконую не найкращу роботу по догляду за ним, але це не важливо:)
Тому, розумієте, він у нас, як-то кажуть, балуваний: свіжу рибку подавай, травички нарви, вигуляй, погратися не забудь! Наше спільне з ним життя почалося з мого дня народження - маєш тобі подарунок! Пам’ятаю як сьогодні: маленьке, на долоньці, з величезним бантиком на шиї!!! Закохалась! Так і живемо в любові :)
Пуха, як і всі коти, любить поспати у найвіддаленіших місцях квартири. Тому дуже часто доводиться добре похвилюватися, поки його знайдеш. Взагалі він не любить зайвої уваги і ласки, все в міру, він сам собі це бере, коли йому треба. Вольовий. Дуже відкрито демонструє нам свій настрій, тому, якщо з ним не пограєшся, то він буде бігати за ногами, і все-таки доведеться погратися :)
Харчується дуже здорово: їсть вівсяну кашу з паштетом, рибу, кукурудзу, картопельку з сардинами, п’є молоко (рідко). Важить наш Пушок 8 кг! Більше любить побути наодинці в спокої, ніж у компанії. Але коли хтось їсть, то він також сидить на стільчику за столом. Так би мовити, жебрає. Ти з ним ділишся, а він понюхає, потріпає лапками і піде геть!!!


Любить гуляти, тому постійно нявчить біля дверей, щоб його випустили. Але вигулюємо його на повідку. Прекрасно розуміє свою провину, коли до нього говориш, він відповідає: "Мяу" :)

Відео дня
>

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    такий нічого собі пушок на 8 кіло
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up