Тернопільська "Нива" прийматиме "Чорноморець-2"

У суботу, 23 квітня тернопільська "Нива" протистоятиме "Чорноморцю-2". Для підопічних Ігоря Біскупа поєдинок проти одеської команди стане вже другим у цьому році. На разі тернополяни провели один поєдинок у другому колі другої ліги. Минулого тижня "Нива" стартувала у весняній частині чемпіонату матчем проти іллічівського "Бастіона".

Поєдинок проти "Бастіона" став першим для Ігоря Біскупа у якості головного тренера нашої команди. А також протистояння у Іллічівську стало дебютом для більшості футболістів "Ниви", які взимку поповнили склад нашого клубу.                                                                                                                                                                Тому чогось неймовірного від команди Біскупа у матчі проти "Бастіону", ніхто не очікував. Тим паче, що команда зібралась лише за місяць до відновлення чемпіонату і на відміну від інших суперників, не встигла як слід підготуватись до офіційних матчів. Результатом протистояння між "Бастіоном" та "Нивою" стала розгромна поразка останніх. Господарі поля забили нашим землякам чотири "сухі" м’ячі і одержали більш ніж впевнену перемогу.                                                                                                                                У цьому матчі "Нива" продовжила для себе неприємну тенденцію, коли перший тайм команда проводить на рівні із суперником, а у другій половині гри більшість гравців відверто не можуть бігати та боротись.
Так було і у Іллічівську, коли "Нива" трималась практично весь перший тайм, пропустивши лише наприкінці. А от у другому наші футболісти не встигали за суперниками, які у підсумку ще тричі пробили кіпера тернопільської команди.
Суперники здобули очко
У 16-му турі суперниками "Ниви" стануть гравці другої команди одеського "Чорноморця". "Моряки" цього року дебютували у другій лізі і одразу ж заявили про себе, як про сильну та збалансовану команду.
За підсумками першого кола одесити зайняли сьому сходинку із 23-а очками у активі. Такий результат для команди, яка складається переважно із молодих виконавців одеського і не тільки футболу досить пристойний.
"Чорноморець-2" із самого початку сезону почав наводити жах на інші команди. Вже у першому турі "моряки" розгромили "Десну", а далі перемогли хмельницьке "Динамо". Згодом підопічні Владислава Зубкова дещо пригальмували, але час від часу радували своїх прихильників перемогами.
До сезону команда готувалась у Одесі і провела кілька товариських матчів у яких головний тренер команди зміг пригледітись до потенційних новачків.


Досвідчене підсилення


Взимку склад "Чорноморця-2" поповнили кілька досвідчених виконавців. Це здебільшого гравці основи першої команди "Чорноморця", які поки не потрапляють у склад головної команди Одеси.
Серед всіх новачків команди перш за все слід виділити Павла Ребенка, який свого часу захищав кольори прем’єрлігового "Металіста" та Костянтина Балабанова, який кілька сезонів тому був на перших ролях у дніпропетровському "Дніпрі". Крім вищеназваних гравців у команду Владислава Зубкова прийшла також група виконавців із ДЮСШ.
У минулому турі одесити на власному полі приймали стрийську "Скалу", яка являється головним переслідувачем "Чорноморця-2", маючи у своєму активі на одне очко менше. Обидві команди підійшли до цього протистояння зі всією серйозністю. Про це свідчить підсумковий рахунок зустрічі 2:2. На полі навчально-тренувальної бази "Чорноморця", де проходила зустріч, спостерігалась важка та безкомпромісна боротьба. Господарі поля постійно намагались загострювати ситуацію біля чужих воріт і двічі вели у рахунку. Проте стрияни зуміли зламати опір суперника і вивезти із Одеси одне очко.

Відео дня
>
Шанси мінімальні


За всю історію протистоянь між собою "Нива" та "Чорноморець-2" зустрічались лише одного разу. Сталось це у поточному чемпіонаті в першому колі. Тоді у Одесі на стадіоні "Спартак" тернополяни поступились із рахунком 2:0. При чому обидва голи були забиті у другій половині зустрічі, коли господарі збільшили швидкості на полі, а наші хлопці – навпаки збавили темп. Серед гравців "Ниви", які приймали участь у цьому матчі зараз залишилось лише кілька виконавців: Городецький, Кормило, Лема та Довбиш. Цілком ймовірно, що ці футболісти з’являться на полі і у суботньому протистоянні.
Шанси на здобуття бодай одного очка у протистоянні із "Чорноморцем-2" у нашої команди, відверто кажучи мінімальні. Перш за все це стосується захисної лінії тернопільської команди, яка у матчі проти "Бастіону" заслужила оцінку 2. Тому перш за все головному тренеру нашої команди слід звернути увагу на гру у захисті. Цілком ймовірно, що одесити одразу ж захоплять ініціативу у поєдинку, а тому "Ниві" доведеться частіше застосовувати контратаки. Отож, чи зроблять наші футболісти подарунок вболівальникам на Пасху ми зможемо пересвідчитись вже у суботу, 23 квітня. Матч розпочнеться о 15.00.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    нема сенсу навіть йти дивитись(
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up