Тернопільська "Нива" прийматиме "Рось"

Тернопільська "Нива" у 18-му турі Другої ліги на власному полі буде приймати свого сусіда по турнірній таблиці – білоцерківську "Рось". Після трьох поспіль прикрих поразок тернополяни спробують набрати бодай якісь очки у поєдинку зі слабшою командою

7 травня тернопільська "Нива" у рідному місті екзаменуватиме білоцерківську "Рось". Для нашої команди протистояння із "чорно-білими" стане чудовим шансом аби здобути хоча б якісь очки у весняній частині чемпіонату. На даний момент команда Ігоря Біскупа провела три поєдинки після зимової перерви, але результат їх не втішний.


Три поразки поспіль


"Нива" тричі капітулювала перед суперниками із загальною різницею м’ячів 1:10. Таким чином у матчі проти "Росі" нашим футболістам доведеться боротись за довгоочікувані очки. Минулий тур наша команда провела на виїзді у Миколаєві. Продемонструвавши досить хорошу гру та навіть відкривши рахунок першими, тернополяни у підсумку пропустили у власні ворота п’ять м’ячів. Особливо розчарували захисники "Ниви", які дозволяли опонентам часто виходити віч на віч із нашим голкіпером. І якщо у атаці "Ниви" намітився певний прогрес, то до захисної ланки претензій чимало. І якщо головний тренер Ігор Біскуп хоче здобути перемогу у матчі з "Россю" йому перш за все доведеться налагодити дії в обороні.

Відео дня
>
Стартували краще


Цього разу суперником нашої команди стане "Рось", яка разом із "Нивою" цього року зірок з неба не хапає. Проте біло церківці на відміну від тернополян стартували набагато краще. У перших трьох турах другого кола, команда набрала чотири очки і зуміла покращити свій очковий доробок. На даний момент "Рось" посідає вже останню сходинку, маючи у активі сім очок. Нагадаємо, що із "Росі" так само як і з нашої команди взимку було знято три очки. За час перерви у змаганнях навколо білоцерківського клубу ходило багато різних чуток. Проте найпоширенішою із них була інформація про складне фінансове становище команди. "Рось" взагалі могла не стартувати у групі А, але в останній момент команда змогла віднайти резерви для подальшої участь у чемпіонаті. Взимку команду покинули багато гравців основи, а тому головному тренеру "Росі" довелось збирати практично нову команду, яка зараз складається в основному із молодих виконавців. Проте як показали останні результати у команді справді є перспективні молоді футболісти, які можуть конкурувати на футбольному полі із більш досвідченими гравцями.


Суперники програли


Минулий тур команда провела вдома, а точніше у місті Макарів, де "Рось" проводить свої домашні поєдинки. Суперником "чорно-білих" була стрийська "Скала", яка у другому колі набрала неабияких обертів. Господарі поля старались та намагались не дозволити суперникам близько підібратись до власних воріт. Але на жаль для вболівальників команди із Білої Церкви, суперники виглядали на голову сильніше. Як наслідок, "Рось" поступилась із рахунком 3:1. Цього разу команда приїде у Тернопіль де намагатиметься відібрати очки у "Ниви", яка традиційно вдома грає набагато краще.
У разі перемоги білоцерківців вони зможуть навіть посунути "Ниву" на останній рядок у турнірній таблиці, а тому нашим гравцям не можна допустити розслабленості у власних діях. Минулого року у матчі між "Россю" та "Нивою" на табло була зафіксована перемога саме тернопільського клубу. Тоді на полі суперника за "Ниву" відзначились Володимир Пришнівський та Павло Остренко. Обох футболістів у складі нашої команди вже немає. Отже, протистояння "Нива" – "Рось" відбудеться у суботу, 7 травня на тернопільському "Міському" стадіоні. Початок матчу о 17.00.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень для техніки школярам 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили Від читача 09:22 У конструктивній співпраці – ефективна робота 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up