Партнер рубрики Події

У Тернополі склали тризуб-доміно

У Тернополі склали тризуб-доміно
Найбільший в Україні тризуб-пазл із зображеннями гербів областей України виклали у Тернополі на Театральному майдані у вівторок, 24 травня в обід. Місцеві пластуни збирали герб-пазл близько години.

Таким чином вони хотіли закликати українців до єдності, та продемонструвати, що усі області нашої країни об'єднані під національним гербом.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Anonymous

    volodymyr прошу не ображати Пластунів прізвиськами ви подивіться на себе і подумайте хто ви є направді...Думаю дітей більше навчать в пласті чогось хорошого а ніж на дворі.. І ті гутірки не є платні на дітях ніхто грошей не заробляє і те що вони здають там не велику вкладку це є мізер і ті гроші вкладаються в спорядження якого нажаль не вистачає в пласті бо не достатьноь все фінансується..І виховники витрачають свій вільний час шоби навчити дітей чогось хорошого і щоб вони побачили світ знали традиції свого народу і були культурними людьми..На даний момент Пласт є най кращою молодіжною організацією в Україні де виховують дійсно людей..

    Anonymous reply Anonymous

    І також це звернення до не вдомої особи в якої невказано імя.
  • Anonymous

    Знову ці дивакуваті, екзальтовані "сильні, красні, обережні, бистрі" пластівці... Зі своїми гутірками за вкладку...

    Anonymous reply Anonymous

    пласт - це хороша молодіжна організація. На противагу Свободі - не агресивна, патріотична, з хорошими наставниками. Молодці!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Молодіжна організація сама собою не утворюється. Старт їй дає "старший брат", формує і виховує з певною метою (колись, наприклад, була градація - жовтенята - піонери - комсомол - з відповідною метою). Цікаво, хто "старший брат" теперішніх пластів'ят?

    Anonymous reply Anonymous

    а що поганого ви бачите в таких організаціях - що діти вивчають історію, ходять в походи, розбивають в горах табори, а не п"ють, курять травку і "развлєкаються"? Яка різниця, чи є там "старший брат"??? Дітей нормально виховують, скеровують енергію в хороше русло. До речі, пласт вважається СКАУТСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ!!!

    Anonymous reply Anonymous

    У мене знайома дитина була в цій організації. До помаранчевої революції, під час якої скаутів налаштовували так - буде команда-починаєте бити міліціонерів, кидати в них каміння і т.д.. Тому й кажу про "старшого брата".

    Anonymous reply Anonymous

    Пласт - аполітична організація. Під час помаранчевої революції кожен за власним бажанням йшов на майдан. Жодних організованих зібрань у Пласті не було. В пласті виховують дітей від 6-18, ніхто з них ні поякій команді каміння не кидва, не придумуйте казок. Крім того Пласт - скаутська організація, яка вчить виживати на природі, підтримує церкву і патріотичність. Організація слабо, але фінансується на державному рівні, тому розмови про старшого брата засуньте собі глибше...

    Anonymous reply Anonymous

    А тебе, напевно, саме у тій організації і навчили спілкуватися на ТАКОМУ рівні культури...

    Anonymous reply Anonymous

    пласт скаут-це чужоземні і антиукраїнські організації.факт

    Anonymous reply Anonymous

    До имя не указано - 25/05/2011 10:49. Шановний, вдіти-пластуни на голову вище від своїх однолітків, що бухають і палять вже з 10 років. Це дуже виховані, начитані, мудрі діти. Багато хто зних має величезні лідерські якості.
  • Anonymous

    "5 пальців руки, піднесені у піонерському салюті, символізують єдність дітей усіх материків" - ну нічого не змінилось.
  • Anonymous

    чим би дитя не тішилось...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up