Трикутний хліб на пиві випікають у Тернополі

Трикутний хліб на пиві випікають у Тернополі
Пекарня пропонує й такі диковинки, як хліб із салом або екзотичними фруктами

Трикутний хліб на пиві випікають у пекарні маркету “Вестер-гіпер”.

- При виготовленні цього хліба майже не використовують воду, - розповідає начальник виробництва маркету “Вестер-гіпер” Надія Гудь. – Його замішують на пиві, а також змащують зверху сумішшю з пива і борошна.

За словами пані Надії, при випіканні хліба використовують пиво одного з місцевих виробників, оскільки воно найдешевше.

Відео дня
l>
  • Запах пива відчувається лише тоді, коли хліб теплий. Однак саме вміст пива надає хлібові особливого смаку, - каже начальник пекарні Ганна Василик. – Як на мене, хліб найбільше смакує із м’ясними і першими стравами.
  • Чому хліб має саме трикутну форму, пекарі пояснити не можуть. Кажуть, таку форму передбачає його технологія.

    Пані Ганна зазначає, що хліб має великий попит серед покупців.

    — З понеділка до четверга за день ми продаємо 60-70 хлібин, а з п’ятниці до неділі — по 200, — каже начальник пекарні. — Трапляється, що люди за місцевим хлібом приїжджають з іншого кінця міста.

    Хліб такого типу випікають лише у цій пекарні. Технологія його приготування була запропонована мережею супермаркетів “Вестер”.

    Наразі — до 17 березня — на хліб діє акційна ціна – 2.49 грн. Загалом же його продають по 2.59 грн за буханець.

    Окрім хліба на пиві, у пекарні гіпермаркету печуть хліб із салом, цибульковий, морквяно-картопляний, з екзотичними фруктами, багет із насінням льону, кунжуту, соняшника і з пластівцями. Коштують такі хлібини від 1,69 до 4,59 грн.

    Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

    Коментарі
    Найчастіше Найчастіше
    Новини за сьогодні
    Новини Тернополя за сьогодні
    19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження
    Дивитись ще keyboard_arrow_right
    Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
    keyboard_arrow_up