На фестивалі зцілюватимуть енергією

На фестивалі зцілюватимуть енергією
Фестиваль практичної психології та духовних практик “Системи розвитку та духовного збагачення людини” вперше пройде у Тернополі цими вихідними.

24 та 25 травня у приміщенні Європейського університету, що на пр. Бандери, зберуться фахівці з психології та духовних практик. Організовує дійство “Центр Гармонія”.
— Я щасливий з того, що мені вдалося зібрати дуже хороших фахівців на цей фестиваль, – каже один із організаторів фестивалю Дмитро Вакуленко. – У нас будуть майстри близько 16 напрямків. Під час фестивалю пройдуть їхні короткі презентації, обговорення та практичне знайомство з напрямками, методами і тренінгами.
На фестивалі будуть представлені так практики розвитку людини як Цигун та Рейкі, бойові мистецтва Айкідо та Тай-цзи-цюань. Також на фестивалі можна буде ознаймитися з методами практичної психології. Увечері в неділю, 25 травня, дійство завершиться концертом.
– У рамках фестивалю кожен зможе пройти сеанс Рейкі, тобто зцілення Божественною енергією, – розповідає Дмитро Вакуленко. – Також бажаючі зможуть пройти діагностику по Рейкі. Таким чином людина і ознайомиться з цим методом, і отримає внутрішнє оздоровлення свого організму.
За участь у фестивалі впродовж двох днів потрібно буде заплатити 110 грн. Якщо виявите бажання бути присутнім лише день, слід викласти 70 грн. Для сутеднтів, сімейних пар, груп з 10 людей та пенсіонерів є знижки. Програма фестивалю починається об 11 годині, а закінчується о 18.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    Якщо не хочете мати великих проблем не зв'язуйтеся з Рейкі і Цигун . Промиють мозок !!!
  • Anonymous

    Колись я був в цій секті!! Тікайте від неї подальше!! Бережіть родичів і друзів!! Це обман!!!! Цигун, астрал, карма, чакри, інь, янь, реінкарнація, божественна енергія - це все обман!! Нічого особистого у відношенні до Дмитра Вакуленка!! Хороший хлопець!!

    Anonymous reply Anonymous

    дуже просто назвати якийсь напрям "сектою". вважаю, що недоречно комусь радити втікати чи навпаки - займатись котроюсь із духовних практик. якщо людина переймається своїм духовним розвитком - вона має право СПРОБУВАТИ. якщо це - ЇЇ - вона залишиться. якщо ні - шукатиме інший напрям.

    Anonymous reply Anonymous

    Я не просто "називаю" , я констатую факт! Я був там!! Нехай моя думка послужить для когось, хто приймає рішення по цьому фестивалю!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Заходила на той їхній сайт,нічого спільного з психологією не побачила,одні сектанські штучки для людей які не вірять в Бога..

    Anonymous reply Anonymous

    Коли побачила оголошення про "фестиваль практичної психології", подумала: нарешті, хоч щось робиться, що пов"язане з психологією! Та де там! Власне психологією там і не пахне. Сказано було, що буде щось з позитивної психотерапії, але на сайті жодної інфи про це. Напевно, назва підходить до їхніх духовних практик, які з психологією нічого спільного не мають!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up