Молитва за Став зцілить тернополян

Молитва за Став зцілить тернополян
Молитва очищає воду. Це давно доведено вченими. Саме тому освячена вода, змінюючи свою структуру, може довго зберігатися і навіть зцілювати.

І саме через такі властивості молитви Тернопільський центр “Гармонія” впродовж двох днів, 6 та 7 липня запрошує громаду міста молитися за Тернопільський став. Тоді покращиться й здоров'я городян, переконані організатори акції.
Цей міні-проект підтримали клуб “Ротарі” міста Тернополя та Тернопільський осередок Всеукраїнської екологічної ліги в рамках загальноміського благодійного проекту «Місто озера».
– Ми ставили перед собою кілька цілей, започатковуючи цей міні-проект, – розповідає координатор центру “Гармонія” Дмитро Вакуленко. – Хочемо познайомити тернополян з науковими дослідженнями про вплив музики, емоцій, думок, молитви на структуру води та оточуюче середовище. Також через нашу акцію хочемо об’єднати людей різних організацій, релігійних конфесій для вирішення актуального питання для міста.
Очищений Став, переконані в “Гармонії”, буде нести здоров’я екології, ноосфері Тернополя та його жителям. Завдяки спільній молитві городяни стануть також здоровішими та чистішими.
– Ми якось робили експерименти – перевіряли дію молитви на їжу та воду, – розповідає пан Вакуленко. – Після молитви вода набувала приємного аромату і смаку. А от щодо їжі, то ми варили зовсім небагато рису на компанію з багатьох людей, потім молилися над ним і всі з'їдали буквально по декілька рисинок. Але, незважаючи на те, що їжі було небагато, усі тим рисом насичувалися. Так зробили висновок, що молитва сприяє насиченню та оздоровлює їжу.
Інший експеримент Дмитро Вакуленко зробив недавно. Для цього набрав джерельної води у три склянки. Біля однієї склянки впродовж десяти хвилин грав важкий рок. Друга склянка “слухала” пісню “Аве Марія”, а біля третьої не грало нічого. Потім пан Вакуленко заморозив вміст склянок у морозилці, аби подивитися, наскільки відрізняється вода.
Коли вміст склянок замерз, я побачив, що вода і справді відрізняється у всіх трьох склянках, – каже координатор центру “Гармонія”. – Видно, що кристали води, яка “слухала” рок, начебто гостріші.

Довідка
6 липня на вечірніх та 7 липня на ранішніх службах у храмах – молитви про дарування чистоти та здоров’я Тернопільському ставу та Тернополю та дарування нам мудрості та можливостей у підтриманні його в гарному стані.
6 липня з 21:30 до 22:30 – запалити свічки в домівках та молити Бога про дарування чистоти та здоров’я Тернопільському ставу та Тернополю та дарування нам мудрості та можливостей у підтриманні його в гарному стані.

Детальніше читайте в газеті "20 хвилин" за п'ятницю, 20 червня.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anonymous

    Раньше озеро чистил земснаряд, а теперь молимся ))) молодцы, похвально )) давайте сразу жертву приношения делать - я слышал, намного эффективнее способ
  • Anonymous

    Пан Вакуленко, не займайтесь плагіатом. Такі експерименти відомі з фільму про воду. Те що робили японські та російські дослідники дійсно цікаво, та наукова етика вимагає щоби Ви згадали про першоджерело, а не являлись перед тернополянами таким собі месією. Взагалі, "екологи" на фоні релігійного "безпреєла" в місті можуть перетворитися просто на шарлатанів.

    Anonymous reply Anonymous

    У повній версії статті, яка вийде у газеті, написано про експерименти і Дмитро Вакуленко зовсім не претендує на започатківця цього. От лише у Тернополі цього досі не робив ніхто. То чому б про це не написати і бажаючим не підтримати?
  • Anonymous

    А може ви всі дружно,цілою парафією пройдетесь та повизбируєте сміття навколо ставу? Звичайно,це важче чим водити на пристані хороводи здіймаючи руки до неба,але вже як вирішили допомогти тернополянам та ставу,то може краще таки ділом?

    Anonymous reply Anonymous

    Зміючко, оскільки ви відповіли на мій комент, відповідаю вам. Я не тернополянка навіть.. А що до парафії, то і в церкву не ходжу і нездіймаю руки до небес.. просто говорю про те, що вода має здатність вбирати інформацію і заряджатись.. Але про сміття то хороша ідея, яку ви також можете реалізувати;)

    Anonymous reply Anonymous

    Чисто не там де прибирають, а де не смітять. Ще одна з задач молитви - більш дбайливе ставлення до нашого ставу громади. Про вплив молитви на водойми написано http://wateroflive.ru/emexp.php, http://wateroflive.ru/fotov.php
  • Anonymous

    Просто молодці)) дуже хороша ідея. Вода насправді заряджається енергією.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up