Вікно тролейбуса витримало постріли

Вікно тролейбуса витримало постріли
Невідомі обстріляли з пневматичної зброї два тролейбуси, що рухалися за сьомим і десятим маршрутом неподалік АЗС на 15 Квітня і “Збаразького” повороту 10 березня. З людей ніхто не постраждав.
Міцне скло на вікні тролейбуса витримало постріли і не пропустило кульки до салону, завдяки чому вони не потрапили у пасажирів. Проте скло на обох тролейбусах взялося “павутинкою” і в будь-який момент могло розсипатися. Тому водій тролейбуса був змушений доїхати до зупинки і висадити пасажирів. У час інциденту тролейбуси, повернувши від “Збаразького” повороту, рухалися в напрямку вулиці 15 Квітня. Стріляли зі сторони лісосмуги, що неподалік автозаправки. — Безпеці людей ці постріли не загрожували, оскільки зброя не пробила скла наскрізь, — каже ревізор із безпеки руху, який виїхав на місце пригоди, Іван Твардовський. — Але у двох тролейбусах довелося змінити чотири вікна. Причому, якщо для однієї машини скло знайшли одразу, то тролейбус, що рухався за десятим маршрутом, зараз простоює — скло для нього роздобути не так просто. Один день простою машини обходиться приблизно у 700-800 гривень. Працівники “Тернопільелектротрансу” одразу викликали на місце пригоди міліцію. — Справді, у вікно тролейбусів були постріли. Ми зараз проводимо оперативно розшукові роботи, щоб знайти людей, які це зробили, — повідомили у центрі зв’язків з громадськістю тернопільської міліції. — Швидше за все, це якісь хуліганські дії підлітків, але поки не знайдемо тих, хто стріляв, це залишиться невідомим. У момент, коли все сталося, люди не запанікували, стверджують свідки події. Спочатку не всі зрозуміли навіть, що трапилося. — Я почув, як щось клацнуло за вікном, а за долю секунди ще раз клацнуло, — каже пасажир тролейбуса тернополянин Володимир, який сидів поруч із вікном, у яке влучили постріли. — Вікно кулі не пробили, просто залишили у ньому вм’ятину. Від неї ж повільно почала розповзатися “павутинка” тріщинок. Ці тріщинки, поки тролейбуси доїхали до депо, розповзлися на усю площу вікон, у які влучили кулі. У кожен тролейбус зробили по два постріли. Перший тролейбус обстріляли о 19.30, другий через 15 хвилин. За вікном було уже темно, тож того, хто стріляв, люди бачити просто не могли. — Я саме підійшла до кондуктора, коли щось двічі клацнуло, потім вікно, тихенько потріскуючи, почало вкриватися павутинкою, — каже працівник тролейбусного депо, яка їхала в обстріляному тролейбусі, Євгенія Максимлюк. — Пасажири всі затихли. Я підійшла до водія, і кажу йому: “У тебе вікно розбите”. Водій здивувався, бо звук він почув, але думав, що це вдарився до скла маршрутний вказівник. На зупинці водій із кондуктором вийшли і побачили, що хтось у те вікно стріляв. Скло все ще тихенько потріскувало, а тріщин робилося більше, пригадує пані Максимлюк.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Anonymous

    Щодо коментара ВАСИЛЯ ТАПОЧКІНА, то хочу сказати, що то, що написано в статті протирічить тому, що було насправді дійсно. Я їхала в одному з тролейбусів і сиділа біля вікна, в яке стріляли. Тролейбус зупинився на зупинці "Сільпо" і пасажирка опвідомила, що трісло вікно. В свою чергу люди просто сказали, що це була крива рама і все. Цікаво правда? А шофер подивився і поїхав собі по маршруту дальше. Сумніваюся, що хтось поняв, що наспрвді сталося. Повідомити міліцію міг тільки водій іншого трулейбуса, якого я побачила пізніше на іншій , коли йшла дорогою додому і якому я повідомила. що аналогічна ситуація сталася в тролейбусі, в якому я їхала (цей тролейбус таки дійсно стояв і нікуда не думав їхати)!!!!!!!
  • Anonymous

    Я чекала, коли ця тема появиться тут. Я якраз їхала в цьому тролейбусі і сиділа біля вікна, в яке стріляли!!!! А по дорозі додому ще й побачила, що стоїть "7" тролейбус і з такою самою проблемою. Тоді зрозуміла, що скло так просто не тріснуло. Тепер чесно кажучи, боюся їхати в цьому транспорті, бо перелякалася дуже!!!

    Anonymous reply Anonymous

    тре ті яйці викачати.

    Anonymous reply Anonymous

    Собі викачайте. Можете і своїми, якшо маєте :)))
  • Anonymous

    Не тіште себе ілюзіями:щоб купити травматичну зброю,потрібно за дозвіл(раніше його видавали тільки журналістам і дружинникам) заплатити більше 2-х тисяч гривень і ще не менше за саму зброю,не думаю,що усі так одразу і побіжать її купляти.
  • Anonymous

    А ви кажете дозволити травматичну зброю, куда в тім селі таке дозволяти, перестріляють бахурі один одного.

    Anonymous reply Anonymous

    Травматичною зброєю не тільки бахурі будуть користуватися. Законослухняний громадянин зможе себе захистити в кам'яних джунглях міста у вечірній час. Так само можна запропонувати заборонити користуватися автомобілями - тоді не буде аварій на дорогах.

    Anonymous reply Anonymous

    шо робиться... а ше хочуть дозволити майже вільний продаж зброї, тоді взагалі страшно буде на вулиці виходити навіть в білий день...

    Anonymous reply Anonymous

    буде як в негритянських кварталах)))))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up