ФК "Тернопіль" - у фіналі студліги!

ФК "Тернопіль" - у фіналі студліги!
Перемогою 2:0 над київським "Меркурієм" завершився для наших хлопців перший півфінал розіграшу Всеукраїнської студентської ліги з футболу. У складі нашої команди забитим голом відзначився Козелко. Ще один гол кияни забили у власні ворота.

Як розповів головний тренер тернополян Василь Івегеш, перший м'яч у ворота киян влетів не без долі курйозу. На 12-й хвилині Ростислав Ціх зробив передачу зі штрафного, і у метушні хтось із гравців "Меркурія" зрізав м'яч у свої ворота - 1:0. Вже через 10 хвилин Козелко ударом головою його подвоїв - 2:0. Таким чином вже у першій половині другого тайму тернополяни зробили собі достатній гандикап. Як підсумок - серйозну заявку на вихід у фінал. Кінець першого тайму пройшов під диктовку "жовто-блакитних", проте втретє відзначитися забитим голом їм не вдалося.

У другому таймі ініціативу перехопив "Меркурій". Однак уже наприкінці гри тернополяни були ближчими до того, щоб забити втретє, ніж кияни до того, аби відквитати бодай одного м'яча - виходи віч-на-віч під завісу гри не реалізували Семенець, Пердута. Також чудову нагоду, щоб забити, мав Полянчук. Проте у підсумку все так і залишилося - перемога ФК "Тернополя" 2:0.

У другому півфіналі "Факел-ІФНТУНГ" із таким же рахунком 2:0 здолав МАУП. Саме він і стане суперником "Тернополя-ТНПУ" у боротьбі за студентське золото. Із франківським клубом тернополяни зустрінуться не вперше. Нагадаємо, ці дві команди у парі вийшли у фінальну частину від першої групи. У двох поєдинках між собою клуби обмінялись перемогами: у Франківську з рахунком 2:0 переміг "Факел", а у Тернополі сильнішими виявилися наші хлопці - 3:2.

Відео дня
>Проте з яким рахунком матч не закінчився б і хто не переміг би - саме ці дві команди представлятимуть Україну на студентському чемпіонаті Європи, який відбудеться у місті Вроцлав.

Фінал відбудеться у понеділок, 18 травня, у Бородянці.

Роман МОРОЗ

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    ФК Тернопіль та Нива напевно співпрацюють про це свідчить хочаб той факт, що 4 гравці ФК Тернополя Заявлені За Ниву у другому колі ІІ ліги та продовжують грати за ФК Тернопіль. Зокрема Василь Чорний який став найкращим гравцем Чемпіонату країни серед студентів. Тому дві команди в ІІ лізі ?не думаю
  • Anonymous

    Думаю шо можуть заявитися в ІІ лігу, але при умові, що Нива вийде в І

    Anonymous reply Anonymous

    Яким чином ці події пов'язані?
  • Anonymous

    Нажаль Тернопіль поступився Франківську у серії післяматчевих пенальті 4:3. Хочеться нагадати, що перед початком чемпіонату на сайті студентської ліги був опублікований рейтинг команд у якому Франківськ займав І сходинку, МАУП Київ 2 а ФК Тернопіль ІІІ, також варто сказати, що Франківськ привіз фактично склад команди І ліги ЧУ команда Прикарпаття такшо думаю, що це достойний виступ СРІБНІ МЕДАЛІСТИ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЛІГИ УРА!!! Шкода що не переможці! Напишіть хто що думає на на цей рахунок?!

    Anonymous reply Anonymous

    В другу лігу планують заявляти?
  • Anonymous

    Правильно не авторів а тренерів. А взагалі досить хороша команда (професійна та перспективна) лише чи гроші найдуться на цю перспективу в часи кризи?!?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінничині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up