Партнер рубрики Події

“Кабріолет” залишився у Тернополі

“Кабріолет” залишився у Тернополі
Відомий циганський гурт з Росії "Кабріолет" після концерту 3 червня залишився в Тернополі. У місті вони провели майже 5 днів, хоча виступ їхній в "Березолі" відбувся тільки одного вечора.

Відкритість тернополян, краса та неповторність міста, багато церков та архітектурних памяток, а також сприятливий клімат - саме це за словами циган з гурту змусило їх залишитись погостювати в Тернополі.
- Тернополяни неймовірно відкриті та щирі люди, а місто ваше настільки приємне та цікаве, що їхати звідси не хочеться взагалі, - розповідає керівник гурту, соліст, автор музики та слів Александр Марцинкевич. - Знаєте, іноді буває таке, що приїдеш кудись, відіграєш концерт і хочеш далі, бо нудно. Тут ані я, ані колектив цього не відчули. Мені навіть клімат підійшов ваш, хоча організм мій дуже вибагливий. Тернопіль дуже особливе місто, особливо старими вулицями, будівлями та церквами. До речі, їх ми майже усі оглянули. Мені ваше місто нагадало Відень.
У Тернополі "Кабріолет" побував уперше, але як запевнив гурт, на майбутнє завжди включатиме його в свої концертні тури. А ще учасники гурту познайомились із багатьма тернополянами, з якими колись хочуть зустрітися знову. Колектив гуляв Тернополем без охорони, фотографувався з усіма охочими та роздавав автографи.
- Приємно, що люди нас впізнають та добре знають творчість, хоча ми і вперше на Західній Україні, - каже пан Марцинкевич. - Проте чи то автограф, чи то фотографію просили не нав'язливо. Намагалися щось розпитати, щиро раділи зустрічі. І ми раділи.
Не лише "Кабріолету" сподобався Тернопіль і тернополяни, а й самим тернополянам сподобався гурт. Люди, які мали змогу спілкуватися з учасниками гурту, говорять про них лише позитивне.
- Досить таки прості і хороші люди. Завжди раді, завжди посміхаються і завжди разом, усім колективом, - розповідає заступник менеджера інтернет кафе-бару "Крапка", де харчувався "Кабріолет", Руслан Гладкий (22 р.). - Постійно жартували, розмовляли з нами. Радий, що мав можливість приймати у нашому закладі таких відомих і хороших людей.
Детальніше про гурт "Кабріолет" читайте в наступних номерах "20 хвилин", де буде надруковане інтерв'ю з керівником та солістом колективу Александром Марцинкевичем.

Відео дня
class="MsoNormal" style="margin-left: 3pt">

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    Просто молодці!!! Була на концерті - враження незабутні. З нетерпінням чекатиму на ще один концерт.
  • Anonymous

    Окультурині цигани. Оп-па! :)

    Anonymous reply Anonymous

    таких би українців "окультурених" було побільше, то і жити краще би було
  • Anonymous

    Справді,позитивні люди...Приємно спілкуватись з ними...
  • Anonymous

    зовсім не знайомий з їх репертуаром, але враження від людей залишилися найкращі :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up