У Тернополі горів тролейбус з пасажирами

У Тернополі горів тролейбус з пасажирами
Під час маршруту, двигун тролейбуса кілька разів клацнув, а потім у салон повалив дим. Люди миттю покинули палаючу машину. Пожежники ж приїхали за кілька хвилин, і залили гарячий двигун піною та засипали порошком

 

Пасажири вискакували з заповненого димом тролейбуса, який їхав за одинадцятим маршрутом у понеділок в обід. У двигуні машини сталася пожежа, однак ніхто від полум'я не постраждав. Пасажири миттю вискочили з задимленої машини. Пожежники які приїхали за декілька хвилин, залили двигун піною та порошком, і вогонь згас. Тролейбус саме доїжджав до морфологічного корпусу медуніверситету, зі сторони кооперативного коледжу, коли двигун машини спалахнув.

Коли кореспондент прибув на місце події, пожежники доливали піну на вже погаслий двигун. Вогнеборці змушені були залізати прямо під машину, щоб згасити вогонь у важкодоступних місцях.

Відео дня
lang="uk-UA" style="margin-bottom: 0cm">У повітрі було видно дим, та на сотню метрів чувся сильний запах паленого пластику.

Пасажирів біля тролейбуса уже не було. Водій допомагав пожежним розкручувати люки у машині, а кондуктор стояла осторонь.

  • Навіть не знаю, як це сталося, - розповіла кондуктор Любов . - Машина на маршруті працювала нормально. А коли доїжджали до зупинки “шоста школа” двигун кілька разів голосно клацнув. Після цього у салон повалив дим. Водій зупинив тролейбус та відкрив двері. Усі люди миттю повискакували.

Жінка каже, що коли пішов дим, то ніхто не знав що трапилося. Вона, як і всі люди дуже злякалася. Не знали, наскільки серйозною є пожежа.

  • Зазвичай, коли зламається тролейбус, люди перед тим як вийти підходять до мене, віддають квитки та забирають свої гроші, - каже кондуктор. - А зараз всі вибігали, і ніхто ніхто за грошима навіть не підійшов.

Причину, через яку загорівся громадський транспорт рятувальники відразу не з'ясували. Фахівці з МНС відкрили люк у салоні тролейбуса та оглядали дроти усередині машини. Причину загоряння, та суму, у яку обійдеться ремонт транспортного засобу, з'ясують фахівці.

За словами МНСників пожежі на електротранспорті безпечніші, через те, що у машині немає рідкого палива. Однак, для того щоб гасити машину, у якій може бути напруга, не можна застосовувати воду. А на двигун, та інші деталі також не можна лити піну, бо вона може їх знищити.

Задимленого тролейбуса обступили перехожі. Люди дивилися, як працюють пожежні, та дивувалися, як таке могло трапитися. На місці, де сталася пожежа ще довго пахло паленим пластиком.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (48)
  • Anonymous

    "навіть гроіш не позабирали " Ггг можна було б подумати,що їм ті гроші були б потрібні на ТОМУ світі ?!
  • Anonymous

    молодці врятували тролейбус
  • Anonymous

    Десь мер казав, що закупить нові тролейбуси. Де вони?

    Anonymous reply Anonymous

    У Львові на заводі.

    Anonymous reply Anonymous

    Десь мер казав, що закупить нові тролейбуси. Де вони? -- на віллах і в джипах власті імущей.

    Anonymous reply Anonymous

    У Львові на заводі!!! Завод збанкрутів і виконує замовлення вкрай повільно, бо нема за що купити обладнання

    Anonymous reply Anonymous

    я сьодні нарп зранку, коли переповнені маршутки - заїхала з ценра на бам в напівпорожнім тролейбусі №10. тіштесь далі своїми маршрутками! а трмваї були б взагалі супер! у них ще й перевага в русі:)))

    Anonymous reply Anonymous

    Нажаль, трамвай - занадто дороге задоволення, та й наші вулиці не пристосовані. А от тролейбуси - дешева альтернатива. Шкода, що не всі розуміють переваг тролейбуса, а наводять лише незначні недоліки.

    Anonymous reply Anonymous

    Цей тролейбус завтра випустять на лінію там просто кондесат полетів! а так все в цілості! Такшо не переживайте! Будем їздити на Тролейбусах!

    Anonymous reply Anonymous

    та козлик ти Abbadon са мнезнаєш шо і п..єш

    Anonymous reply Anonymous

    Нчого тому тролейбусу не сталося. Ну погоріла ізоляція... Накрайняк двигун замінять, а їх э вдосталь, і вперед, на лінію!!!
  • Anonymous

    черговий раз переконався що 20хв треба читати з "примруженими очима",бо об'єктивність досить відносна, тобто щось схоже мало місце, але що і як там насправді треба уточнювати з інших джерел :) п.с. якби троль справді горів, то за ті кілька хвилин він би відчутно постраждав, а на фотках видно що навіть гумовий лінолеум не поплавився...

    Anonymous reply Anonymous

    Все що написану о статті правда, і кожне слово свідків можу підтвердити диктофонним записом. Тролейбус справді горів. подзвоніть на 01 і запитайте. Тролейбус не горів весь, але й у статті не сказано що він горів весь. Просто намагайтеся аналізувати коментарі на сайті і оцінювати їх упередженість. дякую Дерех В.

    Anonymous reply Anonymous

    Підтримую. Якби загорілося щось далі, а не двигун, то пожежники би тушили залишки рами.

    Anonymous reply Anonymous

    отак наеприклад у Львові горіла маршрутка(фото десь через хвилину після загоряння), знайдіть 10 відмінностей http://www.picatom.com/14/img_4813-5.html

    Anonymous reply Anonymous

    а ось так наприклад горять дрова. знайдіть 10 відмінностей. http://www.loki.ru/ochag.jpg
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up