Соціальних автобусів у Тернополі побільшає

Соціальних автобусів у Тернополі їздитиме знову більше.

У грудні замість 18 їх стане 30.
Як повідомили в управлінні транспорту міськради, збільшити їх кількість вдалося через врегулювання коштів, отриманих із держбюджету.
- Бюджетом заплановані додаткові кошти на перевезення пільговиків, які ми використали на збільшення кількості соціальних автобусів, - зазначив в.о. начальника управління транспорту міськради Степан Фронц.
Ці 18 соціальних маршрутів забезпечували перевезення пільгових пасажирів на маршрутах, де в основному відсутнє тролейбусне сполучення, зазначили в управлінні транспорту. На даний час соціальні автобуси курсуватимуть маршрутами №№6, 7, 11, 12, 14, 16, 17, 18, 19, 27, 30, 31, 37.
Найбільше соціальних машин їздить маршрутом №№20 та 22, які сполучають мікрорайон "Сонячний" та вул. Симоненка із залізничним вокзалом і ринком.
До речі, окрім соціальних маршрутів, по п'ять пільговиків перевозять звичайні автобуси. Це роблять перевізники на основі угоди за власний рахунок, зазначили в управлінні. Необмежену кількість пільговиків у Тернополі перевозять ще 50 тролейбусів. Також у транспорті діє 50% оплати проїзду для студентів та учнів шкіл під час навчання, яке фінансує місто. Наразі у Тернополі працюють 50 тролейбусів, понад 200 автобусів, із них 30 соціальних. У місті є 48 тис. пільговиків.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    Дякуємо за такий добрий вчинок для міста побільше таких добрих справ для міста тоді відчується піклування влади для народу СПАСИБІ
  • Anonymous

    Дякуємо за такий добрий вчинок для міста побільше таких добрих справ для міста тоді відчується піклування влади для народу СПАСИБІ
  • Anonymous

    Я в Тернополі, а точніше на східному тільки 37 і 25 бачив. Що всьо на дикий БАМ кинули?

    Anonymous reply Anonymous

    furfur ні просто бояться на дикий східний кидати пільгові маршрути .. бо бояться за автобуси... через ваш район небезпечно їздити!

    Anonymous reply Anonymous

    Virysy. На Східному в більшості живуть старші, інтелегентні люди, що не скажеш про БАМ та Аляску, які заселені "переселенцями", де, і це не секрет, процвітає наркоманія. Тому який район небезпечніший ще треба добре подумати. І це видно з Вашого комента. А Східний дійсно (особливо в вечірній час) погано забезпечений транспортом.

    Anonymous reply Anonymous

    Там хоча би за собою не почуєш: Єй пацанчік, мелочь єсть?? Ті чьо такой дерзкий??

    Anonymous reply Anonymous

    шо там того східного
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up