В Тернополі через аварію тролейбусів виникла велика пробка

В Тернополі через аварію тролейбусів виникла велика пробка
Два тролейбуси зіткнулися у середу, 12 травня, в мікрорайоні "Дружба".

Аварія трапилася близько 18 год на вул.Мазепи. Зіткнулися тролейбуси, які курсували за маршрутом №1 та №5. Потерпілих немає. Люди обійшлися переляком, розповіли очевидці.
Проте через аварію двох тролейбусів зупинилися ще двадцять інших. Вони утворили пробку аж на дамбі ставу. Електротранспорт стояв більше 30 хв. Люди, які в той час добиралися додому, змушені були виходити з тролейбусів на зупинці готель "Галичина" та йти далі пішки.
— Кондуктор сказала, що дальше тролейбус не їде. Подумав, що світло вимкнули, бо ж перед тим дощ падав, - говорить тернополянин Роман, який саме вийшов з тролейбуса №11. – Але бачу, що перед нашим ще сім тролейбусів стоїть.
А тернополянка Надія Круть живе біля „Карпат”. Через пробку їй довелося іти пішки до наступної зупинки.
— Я цілий день на роботі – на ногах. А тут ще іти треба, - скаржиться жінка. – Певно буду сідати на маршрутку коло „Обрію”. Ще й 1,50 грн треба давати. Але так ноги болять, що пішки не зайду. То ще добрих хвилин 20 додому йти.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (40)
  • Anonymous

    Ололо, таваріщі, скоро катки будуть переїжати пішоходів.

    Anonymous reply Anonymous

    Вже їздять обидва тролейбуси вже змінено! Все добре!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Та нічого страшного не сталося! Водійша погано поставила на ручний тормоз, от і все... Ніякої трагедії там не сталося а роздули як..., цей новий тролейбус і так пів року не їздив. а тут на годинку став і вже катастрофа, бо жінка пішки пішла чи 1,50 за маршрутку платити. Скоро тролейбус і так буде реліквія...

    Anonymous reply Anonymous

    колисьточки була в газеті стаття про якусь маленьку европейську країну. так мене вразило, що в них їздять автобуси яким років по 30, якщо не всі 50. І вони такі доглянуті як лялечки. Мешканці того містечка дуже пишаються, що в них рарітетні автобуси на ходу, бережуть їх. Вважають. що це родзинка їхнього міста. Водії і кондуктори самі доглядають ті автобуси. Вони такі чистенькі. А в нас боляче дивитися на ті тролейбуси...І певно від того часу, як зійшли з конвеєру, ні разу не миті. Навіть на Богдани яким не всім і 5 років є, і то без сліз не глянеш. Скотчем клеєні...

    Anonymous reply Anonymous

    Ця країна називається Мальта

    Anonymous reply Anonymous

    Доречі за кермом першого (136 - Сніду) сиділа водій-жінка, Наталя Мельник! Яку потім звільнили, "начебто вона підрізала нового"! Причому Наталя на дорогах не більше 10 років, за кермом нового п. Якимець, який вже десятки років працює в депо...

    Anonymous reply Anonymous

    Кожен тільки відбиває гроші а вкладати не хоче і витягує з техніки все. Але дивуюсь водіям в них є два універсальних способа, скручувати шнурком і клеїти скотчом...

    Anonymous reply Anonymous

    це вже його друге бойове скрещення. Перше зимою плопчина вдарив в зад, на конкретну суму влитів.
  • Anonymous

    Це мені нагадало анекдот. Дали німцю, американцю та українцю по дві металеві кулі і закрили кожного в пустій кімнаті. Вирішили подивитися, що за добу вони придумали з ними зробити. Німець покотив кулі по різних кутках вони відбилися від стіни і в центрі кімнати зупинилися, вірно розрахував. Американець покрутив кулі навколо себе, гарне шоу вийшло. А українець каже, що одну кулю поламав, а іншу загубив. Взяти побити новий тролейбус, при тому, що обидва їдуть по дротах з мінімальною швидкістю...

    Anonymous reply Anonymous

    ну не хтів, ну побив, "ну а я шо знаю"?

    Anonymous reply Anonymous

    а шо то за інтерактивний клуб збоку ?
  • Anonymous

    От і нічого з новим троліком страшного і не сталось - якийсь квадратний сантиметр здертої фарби - сірим замазали, майже непомітно. Сьогодні обидва тролейбуса їздили.

    Anonymous reply Anonymous

    Помиляєтесь. В новому тролейбусі скло розбите і ми напевно дійсно його скоро на маршруті не побачимо

    Anonymous reply Anonymous

    В них усіх обовязкова наявність цивілки, вот і відремонтують, не переживайте ))

    Anonymous reply Anonymous

    В них усіх обовязкова наявність цивілки, вот і відремонтують, не переживайте ))

    Anonymous reply Anonymous

    це все водії винні. вони так їздять, аби насолити одне одному. особливо це між водями тролейбусів і маршуток. ті думають що зупинку для тролейбусів, а інші, що для маршуток. така собі битва за місце на зупинці. часом спостерігаю, як зупиняються тролейбуси і маршутки на зупинках. як місця нема, то можуть стати і посеред дороги прям на роздільній смузі. і будуть сидіти й матюкатися одне на одне. нє, щоб проїхати чуть далі, або почекати як від"їде транспорт.

    Anonymous reply Anonymous

    можливо за кермом були 2 тітоньки
  • Anonymous

    новий тролейбус і то вже побитий!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Так, шкода новенького тролейбуса... не розминулися. : (

    Anonymous reply Anonymous

    А потім після аварії відремонтують новий тролейбус, як завжди, за допомогою скотча, молотка, цвяхів і фанери.

    Anonymous reply Anonymous

    Поясніть, як так можна створити аварію?

    Anonymous reply Anonymous

    -Я місяць на дорогах,-думав проскочу. -Я вже двадцять років на дорогах,-фіг ти в мене проскочиш...

    Anonymous reply Anonymous

    Старого троліка не жалко...а вот Лаз справді шкода...бо зараз скажуть що коштів на ремонт нема....а врахувати що там кузов складається з 60% скла...то ми цей тролі або скоро не побачимо, або буде перемотаний скотчом!

    Anonymous reply Anonymous

    Якшо так далі будуть їздити, т о наші нові тролейбуси стануть старими поламаними рухлями.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up