Партнер рубрики Події

Тернопільський район чекають зміни

Тернопільський район чекають зміни
Не звертати уваги на політичну приналежність підлеглих і створити умови для чіткості та прозорості роботи керівників району пообіцяв новопризначений голова Тернопільської райдержадміністрації Віктор Щепановський.


Нового керівника району представили громадськості 11 червня у залі засідань райради.
Відтак, поряд із звітністю екс-керівників району про фінансово-економічні справи і результати їхнього господарювання, новопризначений голова поділився своїми планами щодо майбутнього району. Основним принципом для нього, як запевнив Віктор Щепановський, стане аполітичність у роботі.
- Я ніколи нікого не запитаю, з якої ти партії? - каже новопризначений голова. - А двері мого кабінету завжди будуть відкриті для людей. Бо коли ми ішли на співбесіду до президента, то нам наголосили, що ми ідемо не займатися політикою, а працювати. До того ж, на моє переконання, країна і так втомилася від політичних воєн. І народ владі вже не вірить. Тож чи не найперше, що треба зробити, це відновити довіру до влади. А об’єднати країну зможе лише праця.
Після подяки вищому керівництву держави та області за довіру Віктор Щепановський відразу наголосив на майбутніх кадрових змінах і запевнив у прозорості роботи ради.
- Наше завдання — створення сприятливих умов для розвитку району, - додає Віктор Щепановський. - І повірте, усе буде чітко і прозоро. Зрозуміло, що ми не оминемо кадрових змін. Декому я запропоную попрощатися до співбесіди, а декому - після неї. Та можливість висловитися дамо всім.
Щодо майбутніх змін, то у залі засідань озвучили лише деякі. Про решту керівництво області пообіцяло запитати з нового голови за якийсь час.
- Я не буду вам відкривати усіх своїх планів і секретів, - каже Віктор Щепановський. - Але деякими поділюся. Так чи не найперше, над чим ми працюватимемо, це створення сільськогосподарського ринку і сміттєпереробного заводу.
Також у райраді запевнили, що незабаром у Тернопільському районі намагатимуться повернути собі першість у господарюванні серед районів Тернопілля, працюватимуть над поверненням боргу до бюджету у розмірі 3,9 млн грн, і підніматимуть із колін промислові підприємства.

Довідка
Віктор Щепановський народився у 1970 р. у смт Скала-Подільська Борщівського району. Працював автокранівником, сантехніком, ливарником пластмасових виробів, водієм-далекобійником, кранівником автомобільних і гусеничного кранів. Із 2005 р. – заступник директора приватного підприємства “Тернопільська фірма “Будівельник”. У 2009 р. закінчив Харківський політехнічний інститут за спеціальністю менеджмент організацій. До червня 2010 р. працював першим віце-президентом корпорації “УКРБУДІНВЕСТ”.

Світлана ГРИВАС,

Відео дня
>[email protected]
0-96-709-74-60

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    почалось,Щепановські хочуть захватити Тернопільщину

    Anonymous reply Anonymous

    Ой мл-я-я-! Забрався до самого корита! Капєц тепер всьому району. Він до цього йшов цілеспрямовано, у 2009 році старанно закінчив вуз, щоб пробиватися до крісла. і ПОМІТЬТЕ, без стажу держанвої служби одразу на таку посаду, щоб керувати тими, хто працюва там роками...((((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera Від читача 14:22 Маленьким тернопільчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up