«Бора Бора» за 8695 грн., а «Ганновер» за 6850 грн. Гарячі пропозиції від салону меблів "AriMax” (новини компаній)

«Бора Бора» за 8695 грн., а «Ганновер» за 6850 грн. Гарячі пропозиції від салону меблів "AriMax” (новини компаній)

Хочете на море? Зовсім скоро почнеться пора відпусток. А після відпочинку на курорті так приємно побалувати себе комфортом і вдома… Звичайно, лагідне море та гарячий пісок із собою не візьмеш. А ось поніжитись вдома на зручному новенькому дивані чи комфортному матраці - запросто! І салон меблів "AriMax” на початку літа підготував спеціальні гарячі пропозиції для того, щоби ваш відпочинок тривав якнайдовше та був доступним у будь-який час. 

Тільки до 05.06.2016 р. у вас є можливість придбати фабричні дивани, м’які кутки та матраци за гарячими цінами! А ви знаєте, чому вигідно купувати речі наприкінці сезону? Тому що якість у них та сама, а ціна - значно нижча! Це стосується не лише одягу чи взуття, але й інших товарів, наприклад, диванів та матраців. Деякі покупці спеціально «полюють» на акційні ціни, щоб заощадити кошти та придбати якісну річ набагато дешевше. Тому ловіть і Ви якісні фабричні дивани, м’які кутки та матраци за дуже низькою вартістю. Гарячі пропозиції та розпродаж: фабричні дивани від 3 500 грн., матраци з ортопедичним ефектом від 3 000 грн.. Отож, спеціально для Вас оголошено відкриття сезону низьких цін від салону меблів "AriMax”!

Диван "БОРА БОРА" Саме такий диван відмінно підійде, якщо ви прихильник стилю мінімалізм. А також ідеально впишеться у неокласичний стиль вашої оселі. Оригінальне оздоблення підлокітників і подушок вишукано підкреслює зовнішню красу дивану.

"Бора Бора" легко трансформується у комфортне ліжко з регуляторами жорсткості по всій поверхні, що забезпечує здоровий сон, а спеціальна секція для білизни з аератором дозволить зручно зберігати речі у відмінному стані.

Акційна ціна дивану "Бора Бора" - 8695 грн

Диван "ГАННОВЕР" Приємний і лаконічний дизайн дивану привертає увагу та дозволяє поєднувати його з будь-якими  предметами в інтер’єрі.

Не дивлячись на свої компактні розміри, "ГАННОВЕР" – багатофункціональний диван. Він може використовуватись не тільки для відпочинку та прийому гостей, а й для щоденного сну, адже оснащенний механізмом розкладання.

 Акційна ціна дивану "ГАННОВЕР" - 6850 грнДиван "ПІРАМІДА" Відмінно пасуватиме у будь-якому офісному приміщені чи кухні у сучасному стилі.

Його динамічна і пружна спинка створює ідеальну підтримку для хребта, дозволяє зручно розміститись на дивані, а потім з легкістю вставати.

Акційна ціна дивану "ПІРАМІДА" - 6 200 грн

Модульна система   Модульна системаце ексклюзивний модульний комплект м’яких меблів, який дозволяє самостійно формувати зону відпочинку. Витончені вигини дивану і  матрац з ортопедичним ефектом дозволять Вам поринути в світ блаженства та якісно відпочити. Модуль комплектується декоративними подушками різної форми та кольору, що додає відчуття затишку та яскравості до вашого дизайну. Особливістю модуля є можливість змінювати конфігурацію (місце розташування) елементів. При цьому, не витрачаючи додаткові кошти, Ви легко і з задоволенням самостійно можете змінювати дизайн приміщення. 

Акційна ціна модульної системи від 19 950 грн

Диван "СТРІТ" Стильний диван для сучасних, динамічних людей. Привертає до себе увагу завдяки джинсовому стилю. Крім сміливого забарвлення, цей диван підкупляє своєю функціональністю і універсальністю. Він поєднує в собі одразу декілька предметів меблів, виконуючи роль дивану, ліжка для сну і місця для зберігання речей. У складеному вигляді модель "Стріт" відрізняється компактністю, саме тому здатна "вписатися" у дизайн та розмір будь-якого приміщення.

Акційна ціна дивану "Стріт" - 4500 грн

Кутовий диван "МАРСЕЛЬ" Стильний кутовий диван, виконаний у кращих сучасних традиціях. Строгі та чіткі лінії підкреслюють респектабельний зовнішній вигляд дивану.

Куток має оригінальні декоративні елементи - горизонтальну накладку-планку на корпусі з вбудованим міні баром та відкриту нішу в підлокітнику. Такі маленькі дрібнички дозволяють не лише отримати ексклюзивний вигляд, але й  зручно розташувати та завжди мати під рукою потрібні для відпочинку речі.

Акційна ціна кутового дивану "Марсель" - 9950 грн. 

Отож, щойно Ви познайомились з кількома пропозиціями від салону меблів "AriMax”. Заходьте та обирайте свій варіант дивану чи м’якого кутка у нашому салоні. А якщо Ви ще вагаєтесь, то ми для Вас скажемо 5 причин купити меблі в "AriMax”:

1. Якість. Ми відповідаємо за якість меблів, які продаємо. і доводимо це наданням гарантії.

2. Ціна. В "AriMax” доступна ціна. Ми не витрачаємо ваші гроші на аренду великих залів. Також при замовленні меблів фіксуємо ціни, тому вам не потрібно буде стежити за стрибками курсу валют.

3. Вибір. Ми співпрацюємо лише з надійними виробниками. Тому вам буде легко обирати серед різноманітних пропозицій, маючи впевненість щодо якості.

4. Стильність. Лідери - виробники завжди попереду. Тому і новинки ринку меблів завжди будуть вчасно запропоновані для покупців в магазині «Arimax».

5. Комфорт. Лише якісні меблі подарують вам комфортні та приємні відчуття. Завдяки цьому людина стає задоволеною та гарно виглядає.

В  "AriMax” допоможуть правильно підібрати меблі саме до вашої кімнати. А якщо ви навіть не знаєте, з чого почати шукати нові меблі, тоді поради наших фахівців - саме для вас. телефонуйте! заходьте!

Ми любимо своїх клієнтів, тому в наших салонах завжди проводяться акції, розіграші, подарунки.

Якщо Ви хочете придбати якісні меблі за доступними цінами, то завітайте в наші виставкові зали за адресою: вул.Перля,3 ТЦ "НОВУС", 2 поверх та ТЦ " HOME EXPRESS" вул. Чумацька 1в , салони меблів "AriMax”. 

І, звичайно, телефонуйте нашим менеджерам для отримання консультації за телефоном (096)763-71-70.

Наш сайт: arimax.prom.ua

Хорошої вам покупки! 

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up