День народження магазину “Двері Білорусії” (новини компаній)

День народження магазину “Двері Білорусії” (новини компаній)
Грандіозне святкування, Дня народження фірмового магазину “Двері Білорусії” , яке відбудеться 23 серпня у суботу на території паркувального майданчику біля входу в “Сільпо”, що на вулиці 15 Квітня, 5а, 2 поверх.

Запрошуємо Вас  завітати до нас, на свято!!! У цей святковий день – 23 серпня, між першими клієнтами будуть розігрувати купони на знижки - від 100 до 500 гривень, які   Ви зможете  використати при купівлі дверей,  як додатковий бонус.

А також ми влаштовуємо грандіозне свято для дітей . Для того ми запрошуємо казкових героїв (кота і собаку), щоб діти могли з ними сфотографуватись і погратися, пострибати на батуті, отримати в подарунок повітряні кульки та вітрячки.

На сьогоднішній день компанія  «Двері Білорусії»  має широку дилерську мережу - більше 500 партнерів і більше 100 фірмових салонів дверей у всіх регіонах країни. Фабрики успішно працюють в  Білорусії  та Україні.

Відео дня

Дверні полотна ТОВ “Двері Білорусії” виготовляються на сучасному німецькому та італійському обладнанні. Значний модельний ряд і широка кольорова палітра дверей задовольнить будь-який смак.

Двері Білорусії - це європейський дизайн, найсучасніші технології виробництва і довгі роки надійної служби!

Клієнт знаходить у магазинах  компанії великий вибір дверей сучасного дизайну та європейської  якості по приємним  цінам. Незмінним супутником фірмової мережі являється висока якість обслуговування.

ТОВ  “Двері Білорусії” спеціалізується на виробництві :

  • Міжкімнатних дверей – шпоновані, тоновані, з масиву сосни, вільхи, дуба
  • Вхідних - для квартир та будинків.
  • Офісних дверей   
  • Двері спеціального призначення - протипожежні, протидимні, вологостійкі, звукоізоляційні

Шпоновані двері

Міжкімнатні шпоновані двері виготовляють із сосни та облицьовують шпоном цінних порід дерева. Шпон - це природний матеріал, тонкий зріз деревини товщиною 0,7 мм, що володіє винятковою красою і пишністю. Ззовні він повністю повторює властивості, текстуру, твердість і еластичність тієї цінної породи дерева, з якої він виготовлений. При цьому цей матеріал - більш економічний.  Шпоновані двері - довговічні. Широкий модельний ряд і кольорова гама дверей задовольнять будь-який інтер'єр.

Соснові двері

Полотно дверей виготовляють з натурального хвойного дерева із суцільним заповненням. Таким чином,  двері характеризує двома особливостями - натуральна деревина і цілісне полотно дверей.  Для підвищення міцності двері можуть покривати ламелью.  Ламель - це природний матеріал, товстий зріз деревини товщиною 2 мм (порівняно зі шпоном - 0,7 мм). Соснові двері бувають фарбовані і нефарбовані, глухі і засклені.
 

Дубові двері

Якісні дубові двері - це елітні вироби, що вражають своєю натуральною красою живого матеріалу. Дубова деревина має високу міцність. За умови правильного сушіння деревини дуба, двері  прослужать дуже довго, радуючи Вас сталістю своїх характеристик.

Вільхові двері

Для тих, кому не занадто подобається фактура дуба, більш прийнятний варіант - двері з  вільхи. Вільха має майже рівну фактуру, природний рожевий відтінок. Особливо цікаво грають кольори цього матеріалу при тонуванні.

Вхідні металеві двері

Кожне полотно дверей має внутрішній лист металу товщиною 2 мм, три П-подібних ребра жорсткості, утеплювач мінеральна вата типу isover, тепло-, шумоізоляція до 80%. При цих умовах броньовані двері стійкі до механічних впливів і шуму. Каркас полотна дверей покривається декоративними накладками з МДФ і ПВX-плівками виробництва Ізраїлю. Як правило, броньовані двері комплектують двома замками.

Серія моделей дверей, представлених в складській програмі, враховує всі вимоги до міцності, надійності та пожежної безпеки, які передбачені українським стандартом ДСТУ.Б.В.2.6.-11-97, що підтверджують сертифікатом відповідності UA 1.04.0198973-06.

Саме поєднання надійності, якості і оптимального набору фурнітури з прийнятною ціною дозволили дверям цієї серії завоювати популярність у споживачів.

Двері Екошпон

Полотна даного виду вкриті спеціальнім штучним покриттям, яке забезпечить стійкість до вологи, вигорання та побутової хімії. Господині зможуть оцінити модерновий дизайн та легкість догляду!

Двері Спецпризначення

Двері спецпризначення задовольнять будь яку вимогу закладів спецпризначення – спортзали, готелі, лікарні, спа-салони, аеропорти, офісні комплекси.

Полотна цього типу виробляються с характеристиками по Вашому замовленню – вологостійкість, протипожежні, проти димні, проти зламні, звукоізоляційні або комбіновані!

Також у магазині представлять інші види продукції  для Вашої оселі торгових марок -

  • Міжкімнатні та сталеві (вхідні) двері
  • Вікна Двері пластикові- Rehau, Fenster; Classicline; Primeline; MeGaline, Thermoline; Aluplasт.
  • Балкони, лоджії
  • ролети, жалюзі, гаражні ворота фірми “Aluteсh”
  • підвіконня та відливи
  • антимоскітні сітки
  • сонцезахисні системи (вертикальні, горизонтальні, ролетки)

Акція при замовленні від трьох вікон і більше, лоджії чи балкону клієнт отримає у подарунок відливи!!!!

Можливість отримати знижку 10% на міжкімнатні двері  Ви матимете 

23 серпня за адресою - вул. 15 Квітня, 5а, “Сільпо”, 2 поверх.

деталі за телефоном: (0352) 511 011, 0676741800, 0506026100

www.dveribelorussii.com

Відгуки від задоволених клієнтів:

п. Микола: Сподобався асортимент продукції. Також залишились приємні враження від спілкування із менеджером та монтажниками, які дуже гарно розуміються на технічних моментах вікон та дверей.

п. Петро:  Добре проконсультували, порадили профіль та склопакети вікон, швидко доставили, хлопці – монтажники якісно встановили з мінімальним сміттям.

п. Наталія: Я купила вхідні металеві двері, ТМ «Двері Білорусії» Престиж, якість мені дуже сподобалась, хороша шумоізоляція. Покупкою дуже задоволена. 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up