Футбол і Бразилія: враження клієнтів ПриватБанку із Новоград-Волинського та Малина – переможців акції «Чемпіон» від ПриватБанку в партнерстві з Visa (новини компаній)

Футбол і Бразилія: враження клієнтів ПриватБанку із Новоград-Волинського та Малина – переможців акції «Чемпіон» від ПриватБанку в партнерстві з Visa (новини компаній)
Двоє щасливців із Житомирської області, котрі зовсім нещодавно стали переможцями акції «Чемпіон» від ПриватБанку в партнерстві з Visa, повернулися з далекої Бразилії та охоче поділилися враженнями від бразильських краєвидів і Чемпіонату світу з футболу FIFA – 2014.

Так, жителька міста Новоград-Волинський Оксана Бурлаченко, яка побувала на матчі Коста-Ріка – Англія, розповіла:
«Подорож була на найвищому рівні: і умови, і готель, і екскурсії – усе дуже сподобалося. Протягом трьох днів я та ще троє переможців акції «Чемпіон» були гостями бразильського міста Белу-Оризонті (у перекладі з португальської – «красивий небосхил» – ред.). Серед найяскравіших вражень, по-перше, футбольні фанати, котрі поводили себе культурно та помірковано; по-друге, старовинне колоніальне місто Ору-Прету із підземним озером, куди ми їздили з групою та нашим екскурсоводом. Бразилія – країна із теплим кліматом і ще більш теплим ставленням до людей, а особливо до українців. Вдячна ПриватБанку та Visa за такий подарунок. І, знаєте, перемогти ж зовсім не важко – я от свій щасливий депозит реєструвала самостійно в Приват24. В акціях банку братиму участь і надалі – один раз пощастило, а отже, пощастить ще».

Володимир Коваленко з Малина отримав путівку на Чемпіонат світу з футболу FIFA – 2014 у подарунок від свого батька Петра Коваленка, який є постійним клієнтом і вкладником ПриватБанку.
«Коли наша група приїхала до Ріо-де-Жанейро, одразу ж нас зустріла екскурсовод, яка допомогла нам із поселенням і провела екскурсію містом, розповіла про його історію. Враження, звісно ж, найкращі. Місто як на долоні, красиві краєвиди, багато цікавих місць і на вулицях там не палять – ось чим запам’яталося Ріо. На футболі своєю приязністю вразили фанати. І хоча сам матч Франція – Еквадор був досить спокійним, та яскраві емоції від футболу все ж залишилися. У ПриватБанку в нас обслуговується вся сім’я. І поїздка, виграна нами в акції, – радість для всієї нашої родини».
Нагадуємо, що акція «Чемпіон» від ПриватБанку та Visa проходила з 2 грудня 2013 року до 1 квітня 2014 року в усіх регіонах України. Її учасником міг стати кожен повнолітній клієнт ПриватБанку. Протягом акції розігрувалася сувенірна продукція, а головним призом став квиток на Чемпіонат світу з Футболу FIFA – 2014 у Бразилії. Серед 20 призерів двоє жителів Житомирщини.
Фоторепортаж (з особистого архіву переможців акції «Чемпіон» Оксани Бурлаченко (Новоград-Волинський) і Володимира Коваленка (Малин):

 

Previous Next

Відео дня
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:36 Волонтерка Христина Феціца розповіла, чому складає депутатські повноваження 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 млн грн Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 09:02 Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі. Є загиблі, серед них — дитина 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up