"Кіндер Сервіс".Файному місту – файний сервіс! (новини компаній)

"Кіндер Сервіс".Файному місту – файний сервіс! (новини компаній)
Тернопільський Інтернет-магазин Кіндер Сервіс – безкоштовна доставка підгузників, дитячого харчування, засобів догляду за дітьми, речами, домівкою.

Із народженням малят ми переживаєте багато щасливих моментів. Діти стають центром уваги та потребують максимум батьківської любові та турботи. Благополуччя та здоров`я немовлят, особливо у перші роки життя, залежить насамперед від правильного харчування та предметів догляду.

Відтепер не потрібно витрачати дорогоцінний час на пошук необхідної Вам та Вашому маляті продукції!

Скористайтесь послугам нашої компанії «Кіндер Сервіс»! Використайте час, який раніше витрачали на виснажливі походи по ринках, магазинах чи аптеках,  на приємну прогулянку із своїм малюком у парку чи узбережжям нашого чудового Тернопільського ставу. Будьте певні, свіже повітря та сонячне проміння принесуть Вам та Вашому малюку незрівнянно більше користі, аніж загазовані багатолюдні ринки чи задушливі черги в магазинах, де неможливо зробити правильний вибір необхідних товарів.

Відео дня

Саме із цих міркувань компанія «Кіндер Сервіс» пропонує Вам зручно та швидко придбати потрібну продукцію із безкоштовною доставкою до порогу Вашого дому у зручний час. 

Вашій увазі:

- широкий асортимент якісної антибактеріальної, гіпоалергенної продукції по догляду за дітьми (починаючи із перших днів життя), створеної на основі натуральних екстрактів лікарських рослин в лабораторіях найкращих вітчизняних та іноземних компаній-виробників. Продукції, так необхідної щодня для захисту та догляду за Вашими дітками;

- свіже та якісне дитяче харчування на будь-який смак та вік за найкращими цінами Тернополя;

- засоби особистої гігієни для всієї родини;

- засоби догляду за домівкою, безпечна побутова хімія та різноманітні домашні дрібнички.

Previous Next

Із «Кіндер Сервіс»  ви заощадите не тільки свій час, але й кошти, тому що :

1.) більшість асортименту ми пропонуємо в економічній сімейній упаковці;

2.) вартість наших товарів є нижчою ніж у звичайних магазинах, а доставка до порогу Вашого дому – безкоштовна !

3.) додатковою вигодою є проста і доступна система знижок, яка дає Вам можливість заощадити при сумі замовлення від 310 до 530гр. - 3% , а від 530гр. – 5% від загальної суми замовлення.

! - знижки надаються на весь асортимент за виключенням акційних товарів,  та дитячого харчування - !

Замовлення цілодобово приймає інтернет-магазин: www.kinder-service.te.ua

Графік роботи: понеділок – субота (09.00 – 21.00);  неділя – вихідний.

Коментарі (2)
  • kolya

    100% що ціни вищі. Я вважаю що в них має бути ціна така як на ринку а навіть і дешевше, так як не платять за місце на ринку. Рекомендую Вам продавати дешевше інакше далеко не заїдете з такими цінами в теперішній час коли люди рахують кожну копійку. Сам купляю на ринку, там дешевше.
  • Вчитель

    В цьому Кіндерсервісі ціни вищі, ніж на ринку Купон. Кому потрібні такі інтернет-магазини? І не треба мені розказувати про доставку додому - при такій націнці це не перевага, а видимість маркетингової послуги.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up