Китайський вибух: 5 причин популярності Мeizu МХ4 (новини компаній)

Китайський вибух: 5 причин популярності Мeizu МХ4 (новини компаній)
Ринок виробників китайських смартфонів продовжує переживати свій «бум». Гаджети із Піднебесної стають більш досконалими, залишаючись при цьому на порядок дешевше, ніж флагманські пристрої від популярних ТОП- виробників. Відносно молода компанія Meizu випускає лаконічні смартфони на базі сучасної апаратної платформи. Випуск моделі МХ-4 став справжнім вибухом на ринку недорогих, але надійних та потужних пристроїв.

На сьогоднішній день Meizu MX4 продається в більшості магазинів. Скориставшись каталогом price.ua,можна вибрати смартфон MX4 по найвигіднішим цінам серед великої кількості пропозицій від інтернет магазинів, скориставшись зручним фільтром. Тепер розглянемо формулу популярності китайського флагмана, яка складається з п’яти компонентів.

Дизайн

MX4 виконаний в металевому алюмінієвому каркасі. Форма корпуса має максимально згладжені лінії. Задня кришка із полікарбонату має пористу структуру, що сприяє надійному утриманню апарата в руці.Під екраном знаходиться округла функціональна кнопка підсвічуванням білого кольору. Динамік розташований на нижньому торці у вигляді чотирьох круглих отворів. Таке рішення зберігає звук однакової гучності, незалежно від того, на якому боці лежить смартфон. Апарат виглядає лаконічно, а тонкий дизайн (8,9 мм) надає йому елегантності.

Дисплей

Нестандартний 5,36 дюймовий екран MX4 має роздільну здатність 1152х1920 пікселів, щільність яких складає 418 РРІ. IPS-матриця дисплея MX4 формує чітке та яскраве зображення. Олеофобне покриття захищає екран від відбитків пальців.

Апаратна платформа

Серце смартфона - процесор MediaTek МТ6595. Вісім ядер працюють з тактовою частотою 2,2 ГГц (Cortex-A17)та 1,7 ГГц (Cortex-A7). Такий тандем дозволяє економити енергію таким чином, що смартфон MX4 збільшує свою потужність лише тоді, коли цього вимагають конкретні задачі. Графічна підсистема PowerVR G6200 дозволяє запускати на телефоні будь-які сучасні ігри на максимальних налаштуваннях.

Камера

Основна 20,7 МП камера Sony IMX220 дозволяє робити чіткі та деталізовані знімки. Під оптикою розташований світлодіодний фотоспалах. MX4 має точний та швидкий фокус, ідеальний баланс білого,мінімальну кількість шумів. В режим HDR знімки мають соковиту та привабливу контрастність. Камера також може працювати і в ручному режимі з можливістю зміни значень ISО, фокуса, експозиції,витримки. Потужна апаратна платформа та сучасна оптика камери дозволяють знімати відео у форматі 4К. Окремої уваги заслуговує уповільнена зйомка на MX4 зі швидкістю 100 к/с. Фронтальна 2,22 МП камера дозволяє працювати в декількох режимах та надає додаткові можливості при селфі зйомці.

Мультимедійні та комунікаційні можливості

MX4 обладнаний акумулятором в 3100 мАч, заряду якого вистачає протягом доби активного користування. Гаджет працює у мережах 4G LTE/2G/3G. Дводіапазонний Wi-Fi-модуль працює на частотах 5 та 2,4 ГГц, є Bluetooth 4.0, GPS та GLONASS. Об’єм оперативної пам’яті складає 2 ГБ. В різних версіях телефону об’єм внутрішньої пам’яті складає 16/32/64 ГБ. Таким чином китайський виробник Meizu випустив пристрій з ергономічним дизайном на одному з найшвидших чипів з підтримкою 4G та камерою високого рівня з можливістю зйомки відео в 4К-форматі. В каталозі price.ua можна продивитись детальні характеристики Meizu MX4.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Китайське гімно!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо потім він добровільно мобілізувався 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» Від читача 14:22 Маленьким тернопільчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up