Клієнти ПриватБанку передали українським воїнам 400 бронежилетів (новини компаній)

Клієнти ПриватБанку передали українським воїнам 400 бронежилетів (новини компаній)
25 липня клієнти ПриватБанку передали українській армії та Нацгвардії 400 сучасних бронежилетів 4-го класу захисту, що буде відразу ж направлено українським воїнам у зоні АТО.

Як повідомила прес-служба банку, акція зі збору коштів на підтримку армії через банкомати банку, що стартувала на початку червня, на сьогодні дозволила зібрати понад 1 млн грн. За підсумками опитування клієнтів і співробітників ПриватБанку було вирішено направити всі зібрані кошти на закупівлю та поставку армійським частинам сучасних бронежилетів. Як повідомили в банку, в оперативному порядку було проведено тендер на закупівлю бронежилетів 4-го класу захисту відповідно до вимог Міністерства оборони України. Переможцем стала українська компанія – виробник бронежилетів.


«ПриватБанк, напевне, одним із перших у країні підключився до ініціативи підтримки нашої армії – ще в травні наші співробітники перерахували у фонд підтримки української армії свою денну зарплату, а це понад 1,5 млн грн. Ми також запропонували нашим клієнтам переказувати гроші через банкомати – це найбільш прогресивна на сьогодні технологія збору коштів на благодійність. А в ході опитування клієнтів, на що краще витратити зібрані гроші, більшістю голосів ухвалене рішення закупити бронежилети бійцям АТО, – говорить Генеральний Заступник Голови Правління ПриватБанку Юрій Пікуш. – З початку червня ми зібрали на ці цілі вже понад мільйон гривень і сьогодні вже передаємо в зону АТО першу партію бронежилетів. Упевнений, що вони допоможуть врятувати сотні життів. І хочу сказати всім українським військовим, які сьогодні захищають нашу країну, від імені всіх наших клієнтів і співробітників: ми пишаємося вами, повертайтеся додому живими!».

Підтримати ініціативу банку та його клієнтів можна через банкомат ПриватБанку, акція триває до 1 вересня. Також кошти на закупівлю бронежилетів для наших воїнів можна перерахувати на спеціальний рахунок: № 26001060358954, МФО 305299, ЄДРПОУ 37806835; призначення платежу – безповоротна фінансова допомога для програми «Захисникам – надійний захист» від П.І.Б., ІПН.

Мінімальну суму благодійних внесків не обмежено.

Відео дня

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up