«LifeКод: Данило Яневський» – прем'єра на телеканалі ZIK (Прес-служба ZIK)

«LifeКод: Данило Яневський» – прем'єра на телеканалі ZIK (Прес-служба ZIK)
У п'ятницю, 18 вересня, о 22:00 на телеканалі ZIK відбудеться прем'єра «зовсім іншого» політичного проекту «LifeКод: Данило Яневський». Програма відповідальних громадян, програма про Україну та героїчний народ, програма про нові та старі сенси нації... Концепція авторського шоу знаного в Україні та закордоном журналіста, телеведучого, історика, громадського активіста Данила Яневського пропонує глядачам взяти свідому участь у формуванні гідного майбутнього нашої країни.

«LifeКод» – це інший погляд на українську політику. Це програма, котра висвітлює не точку зору чиновників/олігархів/охлократів, а погляди громадян України всіх національностей і віросповідань. Це авторське шоу з елементами «троллінгу» народних обранців, демагогів і блазнів України та зарубіжжя. Це програма, яка замінює втовкмачений у свідомість аудиторії «код смерті» (#геноцид, #жертва, #рабство, #Чорнобиль і т. д.) на «код життя» нації (#перемога, #досягнення, #внесок, #рекорд і т. д.)», – говорить про змістове та ідейне навантаження нового проекту його безпосередній автор та ведучий Данило Яневський.

Визначальна думка, яку несе «LifeКод: Данило Яневський», – Україну формують свідомі громадяни. Саме вони – носії нового бачення – здатні розворушити суспільство та змінити його.

«Що для Вас значить – бути українцем? Незмінне питання, яким завершуватиметься спілкування Данила Яневського з кожним запрошеним гостем студії програми – представником так званого «третього сектору»: волонтером, громадським діячем, популярним блогером чи письменником. Переконаний, відповіді будуть найрізноманітнішими. Проте точно знаю, кардинально вони не відрізнятимуться в одному – в небайдужій життєвій позиції. І це принциповий момент на сьогодні. Тому «LifeКод» для нас надважливий як пропозиція шляху вирішення наших проблем та альтернативного бачення завтрашнього дня країни», – коментує прем'єру  заступник генерального директора медіа-холдингу ZIK Вадим Зак.

Отож не пропустіть прем'єру програми відповідальних громадян «LifeКод: Данило Яневський» на телеканалі ZIK вже цієї п'ятниці, 18 вересня, о 22:00.

Телеканал ZIK розпочав свою роботу 1 вересня 2010 року. Проекти виходять із двох студій – ZIK-Львів і ZIK-Київ, яку було відкрито 25 травня 2014 року. На початку цієї осені, 1 вересня, телеканал відзначив 5-річчя свого мовлення.      

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up