Коштовні подарунки для дорогоцінних моментів життя (новини компаній)

Коштовні подарунки для дорогоцінних моментів життя (новини компаній)
В нашому житті є дорогоцінні моменти, які вимагають не менш коштовного оформлення. Миті, в які хочеться подарувати близькій людині весь світ – і щось надзвичайно дороге і ефектне. Ось тоді 80% всіх нас згадує про ювелірне мистецтво.

Адже коли ми говоримо про найбільш бажані подарунки – згадуємо про майстрів, що підкорили дорогоцінні метали – платину, золото, срібло. А й справді – зберіть найдорожчі речі в домі. Обручка від коханого чоловіка, перстень, подарований як подяка за народження сина, хрестик для малюка від кумів в день хрещення, дорогі сережки – як реалізована мрія, стильний браслет, що підкреслює тонкий зап'ясток, від друзів… Це далеко не весь перелік того, що викликало вашу посмішку і радість у ту мить, коли ви отримали цей подарунок, і з того моменту піднімало настрій щоразу, як тільки прикрашало ваше тіло.

Тож щоб зробити найкращий подарунок – треба звертатись до професіоналів. Адже тих, хто продає ювелірні вироби, є немало, однак якість виробів та талант майстрів можуть сильно "кульгати".

Мережа магазинів “Золото” працює у Тернополі уже більше 15 років. Впродовж усього цього часу мережа радує своїх клієнтів, надаючи їм широкий асортимент ювелірної продукції. Впевненість у якості своєї продукції підтверджує гарантійний строк на усі вироби – 6 років. Тут безліч виробів справді є творіннями дизайнерів і втілюють в собі кращі шедеври новітніх майстрів ювелірної справи. Щосезону тут можна знайти ексклюзивні новинки ювелірної справи, зокрема цьогоріч оновилася колекція італійського ювелірного майстра Gabriella Rigamonti.

Відео дня

Previous Next

Мережа магазинів “Золото” співпрацює із понад сотнею ювелірних підприємств України. Це дозволяє забезпечувати широчезний асортимент продукції для своїх покупців. До речі, за асортиментом тернопільська мережа потужніша і багатша, ніж більшість ювелірних магазинів Тернополя та Львова. Ще однією "родзинкою" є власна ювелірна майстерна, яка розташована по вул. Руська, 18 у місті Тернополі. Це дозволяє швидко відремонтувати пошкоджені вироби. До прикладу, якщо покупець придбав перстень, то у ювелірній майстерні він може звузити його або розширити, якщо є, звісно, потреба у цьому.

Поговоримо тепер про асортимент. Тут є ювелірні творіння для дорослих та дітей, для чоловіків та жінок, для людей, які люблять шик і ексклюзивність, та тих, хто цінує стильну класику. Особливу увагу тут приділяють весільним коштовним прикрасам. Зокрема, у мережі магазинів представлено 35 видів обручок на всі смаки.

Та якщо обручка має бути простою і гладенькою, як сімейне життя щасливої пари, то перстень для заручин часто обирають із коштовним каменем, який символізуватиме цінність почуттів та союзу для обох щасливих  молодят. Камінь можна обирати будь-який - сапфіри, рубіни, смарагди – усе це зараз користується популярністю серед покупців, однак пальма першості все одно за діамантами Вони хоч і найдорожчі, але користуються найбільшим попитом серед покупців.
У салоні також представлений широкий вибір весільних фужерів з інкрустованим камінням, що теж внесуть свою лепту у стильне і незабутнє святкування важливих подій.

Previous Next

До слова, тут можна придбати не лише прикраси для тіла, але і коштовні елементи, що оздоблять дім: срібні рамки для фотографій, ікони, столові набори тощо.

Не загубитися у великому потоці товару покупцям завжди допоможуть продавці-консультанти.  Вони зможуть детально пояснити про той чи інший виріб та інкрустований камінь, який у ньому знаходиться. Можуть навіть підібрати камінь, який вам підходить по гороскопу. Повірте, вони порадять вам справді те, що вам пасуватиме, принесе удачу, радість і лише позитивні емоції, а не просто абияк, щоб ви потратили гроші. Тож після відвідин магазину "Золото" ви неодмінно залишитесь задоволеним, з цінним придбанням і ще й повернетесь сюди за нагоди, настільки будете задоволені асортиментом.
Тож чекаємо вас у салонах мережі ювелірних магазинів “Золото” за адресами:

м. Тернопіль

вул. Руська, 18, тел. (0352) 52-29-08
вул. Руська, 24, тел. (0352) 52-04-29

ТРЦ "Орнава", вул. Живова, 15а, тел. (0352) 47-50-36

вул. Чорновола, 5, (0352) 52-04-94

ТРЦ “Подоляни”, вул. Текстильна, 24ч, тел. (0352) 47-79-10
м. Теребовля

вул. Кн. Василька, 92/7, тел. (03551) 2-39-57

м. Чортків
вул. Шевченка, 1, тел. (03552) 2-08-78

 

Коментарі (1)
  • мама

    Вирішили Савки попіаритися...Одні з найдорожчих магазинів золота у Тернополі...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera 16:25 Тернопільска модель, студентка ЗНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up