Лікування геморою у Проктологічній амбулаторії клінічно ефективне та економічно вигідне (новини компаній)

Лікування геморою у Проктологічній амбулаторії клінічно ефективне та економічно вигідне (новини компаній)
Ще донедавна звертатися за медичною допомогою до приватної клініки в Україні наважувалися хіба тоді, коли медицина державна нічим зарадити не могла.

З кожним роком значно більше людей вирішує довірити своє здоров'я фахівцям, котрі працюють саме в приватних медичних закладах. Люди оцінили доброзичливість і уважне ставлення персоналу таких клінік до пацієнтів. Хоч це аж ніяк не всі переваги приватного медичного закладу. Детальніше про них — у розмові з директором, головним лікарем Проктологічної амбулаторії, лікарем-хірургом, кандидатом медичних наук Михайлом Чорненьким.

— Михайле Володимировичу, що, на вашу думку, насамперед приваблює пацієнтів, котрі звертаються у приватну клініку, зокрема, у Проктологічну амбулаторію?

— Думаю, що головний критерій, яким люди керуються при виборі саме приватного медичного закладу — висока кваліфікація його фахівців і новітні методики лікування, які вони застосовують. Так, у Проктологічній амбулаторії ми стараємося втілити в життя світові стандарти надання медичної допомоги. За роки навчання і практики ми добре ознайомлені зі станом наших державних лікувальних закладів. З власного досвіду можемо порівняти їх із відповідними закладами за кордоном і рівнем надання допомоги пацієнтам у них, до якого й прагнемо.

Відео дня

— Чим відрізняється підхід вашого закладу до лікування проктологічних недуг?

— Ми використовуємо сучасні методики лікування геморою, які рекомендують медичні заклади і науковці всього світу, всесвітньо визнані для лікування геморою в амбулаторному порядку. Їх застосування клінічно ефективне — бо виліковує хворобу, та економічно вигідне, тобто загалом дешевше, ніж інші методи лікування геморою: як операційні, так і консервативні. Саме за тими методиками лікування, які ми зараз застосовуємо в амбулаторії, страхові фірми у світі відшкодовують кошти. Тобто якщо геморой задавнений, необхідне оперативне втручання і тривале лікування після нього, то страхова фірма надає значно меншу компенсацію.

При застосуванні наших методів лікування людина не втрачає працездатності. У світі 90 відсотків хворих на геморой лікуються саме такими способами. У нас же люди звикли навпаки: тратять купу грошей на медикаменти, чекають, поки треба буде оперувати, і тоді лягають під ніж. Якщо порахувати витрати, то амбулаторне лікування в проктологічній амбулаторії буде дешевшим, ніж консервативне — мазями і свічками. До того ж, лікування геморою у нас дозволяє не погіршувати якості життя, обійтися без знеболювальних засобів.

— У вашої амбулаторії вузька спеціалізація. А якщо пацієнт має потребу в додатковому обстеженні та лікуванні?

— Крім того, що лікуємо геморой, ми займаємося пацієнтами комплексно. Даємо рекомендації стосовно способу життя, харчування, запобігання недугам, лікування інших захворювань, що дозволяє запобігти повторному звертанню не тільки до проктолога, а й до лікарів інших спеціальностей. Якщо до нас звернеться людина, яка не підлягає проктологічному лікуванню, допоможемо максимально зекономити час, порадивши, до спеціалістів якого профілю і в які заклади потрібно звернутися. Навіть самі зв’яжемося з відповідними спеціалістами і направимо пацієнта, призначимо дату і час консультації. Тобто робимо все, щоб максимально зекономити пацієнтові час, гроші і нерви.

— Це справді важливо, адже часто доводиться чути нарікання, що перш ніж втрапити до лікаря, пацієнт змушений вистояти в черзі.

— У нашій амбулаторії черг як таких бути не може. Запис пацієнтів проводимо телефоном, на конкретну годину. Таким чином забезпечуємо конфіденційність надання медичної допомоги. Тобто пацієнта бачать тільки лікар, медсестра та адміністратор медичного закладу. Окрім цього, на спілкування з ним, обстеження, лікування, надання рекомендацій щодо подальшого лікування у нашому закладі відведено годину.

Намагаємося зробити перебування пацієнта у закладі максимально комфортним, приділяючи максимум уваги як з боку лікаря, так і з боку іншого персоналу. До кожного пацієнта у нас індивідуальний підхід, оскільки кожна людина має багато своїх особливостей. Індивідуально під кожного пацієнта підбираємо комплекс лікувальних заходів. Комусь призначаємо процедури відразу, іншому — спочатку консервативне лікування, готуємо пацієнта до процедури протягом тижня чи двох тощо. Крім цього, максимально використовуємо одноразові матеріали (наприклад, оглядові шорти) та інструментарій.

Зараз у нас в Проктологічній амбулаторії проходить акція. Кожен пацієнт, який проходить лікування у листопаді, отримує вартість проктологічної діагностики та підготовки до огляду в подарунок.

— Багато хто зволікає із візитом до лікаря, бо боїться болю і неприємних відчуттів.

— І даремно. Адже лікування в Проктологічній амбулаторії ми проводимо із застосуванням визнаних у світі методик, практично безболісне. Часто буває, що пацієнт спочатку дуже хвилюється, нервує, а після процедур зізнається, що даремно, бо і огляд, і лікування минають значно легше, ніж він собі уявляв. Мало того, задавнені хвороби лікувати значно важче, довше і дорожче, ніж на початкових стадіях.

 Інформація з сайтуhttp://www.proctolikar.com

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up