MoeMisto підкаже, як провести 8 березня

MoeMisto підкаже, як провести 8 березня
У свято весни, 8 Березня, на тернополянок очікує чимало приємних сюрпризів від закладів міста. А MoeMisto підкаже чоловікам, як найкраще привітати та потішити найрідніших жінок. Дівчата ж дізнаються, де можна весело провести час із подругами.

У переддень свята, 7 березня, до Тернополя завітає найхаризматичніша співачка України – неповторна Lama з новою програмою "Там, де єднаються серця". Ліричний концерт буде у пабі "Хмільне щастя".

Любительки класики зможуть насолодитись творами Пуччіні, Верді та Россіні під час концерту "Королі італійської музики" у тернопільській філармонії 8 березня. Гратиме симфонічний оркестр під керівництвом диригента Мирослава Кріля. Партії солістів виконуватимуть баритон Володимир Шагай та сопрано Наталія Присіч.

Найромантичніші палкі рок-хіти звучатимуть зі сцени пабу "Патрік" 8 березня. Триб’ют-гурт Wind of Change виконає найкращі пісні легендарних Scorpions та створить неймовірну атмосферу.

Відео дня

Запросіть кохану, подругу, сестру на презентацію нового альбому гурту O.Torvald "Ти Є" до пабу "Хмільне щастя" 8 березня. Драйвові рокери влаштують незабутній вечір для прекрасної половини людства.

Любителі мандрів та солодощів можуть із 6 до 8 березня відвідати Свято шоколаду у Львові. Величезний ярмарок ласощів розміститься у Палаці мистецтв та пропонуватиме оригінальні десерти, напої та особливі сувеніри. Мами з малечею можуть відвідати "Дитячу шоколадну країну”. Закохані стануть свідками шоколадного весілля. А господині дізнаються рецепти найсмачніших десертів від львівських шоколатьє. Новинка цьогорічного фестивалю – "шоколадна терапія",  тож буде солодко.

Драматичний театр до свята весни покаже романтичну оперету "Шаріка, або Кохання січового стрільця". Актори продемонструють історію сильного кохання, яке змінює долі та долає перешкоди. Вистава приправлена чарівною мелодійною музикою Ярослава Барнича і нікого не залишить байдужим.

Нічні клуби міста готують тематичні вечірки до 8 березня з подарунками для прекрасних відвідувачок. У клубі-ресторані Opera звучатимуть джазові мотиви, а танцювальний дует D.D Show влаштує справжнє шоу пластики.

Кінотеатр "Палац кіно" запрошує тернополянок на перегляд романтичної комедійної драми "Люби мене" українського виробництва.

Тож культурних подій, які допоможуть зробити вечір 8 Березня незабутнім, не бракуватиме. І пам’ятайте: ви можете самостійно розповісти про цікаву подію, запросити на акцію, скориставшись зручним меню на сайті Moemisto.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up