Новий магазин «Рукавичка» відкриється 31 липня (новини компаній)

Новий магазин «Рукавичка» відкриється 31 липня (новини компаній)
У Тернопільській області «Рукавичка» з’явилася досить нещодавно. Нагадаємо перший магазин мережі на Тернопільщині відчинив свої двері для покупців у місті Підгайці 3 грудня 2014 року. Відтоді «Рукавичка» відкрила у нашій області ще три магазини у містах Бержани, в смт Козова, у місті Шумськ. А вже на 31 липня заплановане відкриття «Рукавички» у місті Тернопіль. То що ж то за нова мережа та які вигоди пропонує тернополянам?

Найперше про що хочеться сказати, що мережа українська та належить українським власникам. Тож навіть у виборі постачальників перевага надається українським та місцевим виробникам, не кажучи вже про оформлення магазинів, де все зроблено з вкрапленням українських традицій. Як вдалося з’ ясувати перший магазин «Рукавичка» з'явився ще у 2003 році у місті Перемишляни Львівської області. А вже сьогодні «Рукавичка» налічує 78 магазинів у Львівській області (з них 18 у самому Львові), три магазини в Івано-Франківській та чотири у Тернопільській областях. За кількістю торгових точок мережа перебуває на восьмому місці в Україні.  Наступне на чому варто наголосити - «Рукавичка» не продає російських товарів. З 1 лютого її керівництво прийняло принципове рішення відмовитись від товарів агресора, щоб ми не фінансувати економіку ворожої до України держави, яка на ці кошти може закуповувати зброю проти наших військових. На сьогодні це єдина в Україні мережа, яка проявила свій патріотизм не на словах, а на ділі.

А тепер поговоримо про те, що пропонує «Рукавичка» для покупців. Асортимент товару понад 5000 найменувань. В додаток до цього «Рукавичка» випускає товари під власними торговими марками «Кухарочка» і «Традиція». Їх перевага полягає у тому, що при виробництві не витрачаються кошти на рекламу, а тому вони є дешевшими, ніж аналогічні товари розкручених брендів.

 Усі магазини «Рукавичка» в Тернопільській області оснащені власними пекарнями. Тут можна придбати не тільки хрусткий хліб, але й свіжовипечені булочки з різними начинками.  Крім того, «Рукавички» у Козовій та у Шумську оснащені коптилками для м’яса, тож на вибір покупця курячі четвертинки, стегна, крильця та гомілки власного вудження.

Щодо якості товару, то «Рукавичка» одна з небагатьох мереж у якої є власна лабораторія, що отримала атестацію на державному рівні. Саме на неї покладений контроль за якістю товару. Крім того, мережа має власну налагоджену систему логістики, яка дає можливість щодня доставляти в магазини свіже охолоджене м’ясо та інші товари. Щодо м’яса то цікавим фактом є й те, що постачають його у магазини з власного м’ясного цеху мережі, де робота розпочинається о 4 ранку, щоб до 8 ранку все свіженьке вже було на вітринах. При цьому «Рукавичка» працює виключно з українськими виробниками м’яса, але лише з тими, які тримають якість своєї продукції на високому рівні. 

Ще одна перевага, що пропонує «Рукавичка» для покупця - можливість участі в програмі лояльності «Родина». З 1 грудня 2010 року при розрахунку за кожну покупку учасники програми лояльності «Родина»  отримують бонуси на власну пластикову картку. І цими ж бонусами потім можуть розраховуватися за покупки у будь-якій з «Рукавичок». Варто також зауважити, що “Рукавичка” постійно нагороджує учасників «Родини», які набрали найбільшу кількість балів. За цей час більше 140 учасників вже отримали від «Рукавички» побутову техніку — праски, телевізори, соковитискачі, м’ясорубки, мобільні телефони тощо. Цікавим є також те, що учасникам програми лояльності «Родина» здійснюються додаткові нарахування бонусів при одруженні та при народженні дитини. «Рукавичка»  -  це практично єдина мережа в Україні, яка взяла на себе соціальну місію – сприяти збільшенню кількості родин в Україні та демографічному приросту українців.

І наостанок хотілось би зазначити, щоб мати можливість отримувати інформацію про якість своїх товарів та обслуговування безпосередньо і від покупців у мережі «Рукавичка» була відкрита  «гаряча лінія». Відтак у кожному з магазинів є інформація про номер телефону, за яким відбувається операвтивна робота зі зверненнями та запитаннями покупців.

Відкриття 31 липня о 13.00

Заходьте і самі переконаєтеся. Ласкаво просимо в «Рукавичку».

 «Рукавичка» - для тебе, для родини, для України!

Чекаємо на Вас за адресою :
м. Тернопіль .,вул.Кн.Острозького,18.

Коментарі (5)
  • Надія (Чайка) Тинятовська

    У день відкриття придбала в "Рукавичці" абрикоси. На вигляд гарні. Та коли вдома їх хотіли скуштувати , то вони виявились всі ураженими всередині цвіллю... Ось такі товари у цьому магазині...!!!

    Анонім reply Надія (Чайка) Тинятовська

    Що серйозно? Послухай Чайка летіла би ти  в своє Сільпо на яке "працюєш" і не займайся грязними  справами бо не відмиєшся , фрукти там свіжі...
  • Инна Устимова

    в нас також на Вишневецького не працює ліфт,живу на 10 поверсі  з двума маленькими дітками і нікому не в голові(((
  • Анонім

    Але вже зажиєм!
  • Анонім

    Хотілось би в тернополі отримати для споживача,хоч якусь нормальну ціну-якість. І геть монополістів СІЛЬПО з гнилили товарами і щотижня збільшення ціни без причин.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up