Переїдання – чого варто остерігатися при виході з посту? Поради лікарів МЦ «Оксфорд Медікал» (новини компаній)

Переїдання – чого варто остерігатися при виході з посту? Поради лікарів МЦ «Оксфорд Медікал» (новини компаній)

Попереду головне християнське свято – Великдень. У багатьох виникає бажання з'їсти побільше великодніх смаколиків – пасок, яєць, м'ясця та холодцю... Як виходити з посту та не зашкодити здоров'ю?

Навіть здорові люди часто провокують розлади у функціональному стані організму стрімкою зміною раціону харчування після закінчення посту. Тому помірне, поступове і зважене розширення набору продуктів та їх кількості необхідне всім без винятку.

Лікарі медичного центру «Оксфорд Медікал» не радять людям, які сповідують Великий піст, нехтувати рекомендаціями щодо харчування напередодні та під час святкування і попереджають: надмірне споживання важкої їжі, наявної на святкових столах у великій кількості, разом із вживанням алкоголю може спричинити різке погіршення стану здоров’я, зумовити загострення існуючих хронічних хвороб та викликати ускладнення. Особливо це стосується осіб із хронічними захворюваннями серцево-судинної, дихальної, травної, ендокринної та сечовидільної систем, виникнення та перебіг яких мають несумнівний зв’язок із харчуванням.

Окрему увагу хотілося б приділити людям, які страждають такою делікатною хворобою, як геморой. Таким людям з особливою обережністю потрібно ставитись до виходу із посту, адже неправильне харчування, жирна висококалорійна їжа, алкоголь (особливо після довготривалого утримання) – є одними з основних факторів, що сприяють виникненню цієї неприємної хвороби. Статистика свідчить, що більша половина всього населення планети страждає, або є схильною до захворювання гемороєм.

Отож, якщо Ви відчули бодай найменші симптоми, такі, як кровотеча, анальний свербіж, відчуття дискомфорту в анальному каналі, закрепи – не відкладайте справу у «довгий ящик», зверніться у Медичний Центр «Оксфорд Медікал Тернопіль» і ВАШУ ПРОБЛЕМУ БУДЕ ВИРІШЕНО!

Ефективне лікування в «Оксфорд Медікал»

При захворюванні гемороєм медичний центр «Оксфорд Медікал» пропонує сучасні малоінвазивні методи боротьби з недугою, які є ефективними та комфортними для пацієнта.

Метод вакуумного лікування латексними кільцями дає можливість за декілька процедур позбавитися від гемороїдальних вузлів. Цей спосіб не потребує додаткового знеболення. Використання такого методу дозволяє проводити процедури у зручний для пацієнта час, не порушуючи звичного ритму його життя.

Інша методика, яку пропонують в «Оксфорд Медікал» і яка є надзвичайно популярною, а відтак і дієвою, є технологія допплерівської дезартеризації гемороїдальних вузлів, так званий метод «HAL-RAR». Виконується ця процедура на сучасному австрійському обладнанні, яке дозволяє позбутися  геморою всього за один сеанс. Це так звана операція без жодних розрізів, що є ефективною для всіх етапів захворювання. Триває така процедура 40-50 хвилин. За допомогою ультразвуку відбувається прошивання артерій, які несуть кров до гемороїдальних вузлів. Таким чином усувається сама причина виникнення геморою.

Подбайте про своє здоров’я , завітайте в медичний центр «Оксфорд Медікал» за адресою м. Тернопіль, вул. Качали, 5, або ж записуйтеся на консультацію за телефонами: (0352) 52-52-52, (068) 7 52 52 52.

 Будьте певні, висококваліфікований персонал клініки зробить все, щоб Ваше лікування було ефективним, а відвідування закладу якомога комфортнішим.

Первинний прийом лікаря в «Оксфорд Медікал» вартує всього 195 гривень. Та з 3 по 10 травня в медичному центрі діє акція, під час якої Ви зможете пройти обстеження у будь-якому відділенні закладу за ціною 120 гривень. Отож не проґавте свій шанс перевірити стан власного здоров’я!

Відгуки пацієнтів

Ігор М., м. Тернопіль (46 років)

Проблема геморою мене турбувала вже декілька років. Весь час мені вдавалося залікувати її всього-на-всього на деякий час, а потім вона поверталася знову і знову. Кілька місяців тому, після ще одного рецидиву я дізнався про медичний центр «Оксфорд Медікал», лікарі якого застосовують технологію HAL-RAR. Цей метод дозволив мені позбавитися геморою за один раз і назавжди. Відверто кажучи, я дуже задоволений, адже і сама процедура відбувалася дуже швидко і непотрібно проходити декілька сеансів лікування, які не завжди дають стовідсотковий ефект. А тут завдяки сучасним технологіям лікування було і дієвим, і ефективним, і безболісним.

Ольга Г., Тернопільська область (38 років)

Кілька років мучилася від геморою, який став моїм вироком після пологів (другої дитини). Чотири місяці тому відвідала лікаря, діагнозом виявився хронічний геморой. Після першого ж візиту, видалила 2 вузли  методом латексного лікування, пізніше видалила ще один вузол цим же методом. Ніяких ускладнень не було. Так – були якісь неприємні відчуття, перший тиждень було некомфортно сидіти. Так - сиділа на дієті. Але тепер немає страху перед загостреннями, немає жахливих болів і є розуміння того, як впоратися з такими проблемами.

МЕДИЧНИЙ ЦЕНТР «ОКСФОРД МЕДІКАЛ ТЕРНОПІЛЬ»

М. ТЕРНОПІЛЬ ВУЛ. С.КАЧАЛИ, 5

(03522) 52-52-52, (068)7 52 52 52

Ліцензія №703 від 29 жовтня 2015 року

Коментарі (4)
  • Медичний центр "Оксфорд Медікал Тернопіль"

    Ніколи не думала що прийдеться мені до проктолога, та життя заставило. Не знала куди звертатись..та добре що побачила рекламу Оксфорда. Лікар дуже хороший зі Львова в цій клініці. Прийшла на обстеження і приписав мені таблетки та мазі, на моїй стадії обійшлось без операції. Все пройшло, я задоволена. Дякую.
  • Анонім

    не знаю, як там в проктології, але в відділенні косметології все супер) ходила на Елос-епіляцію, без болю, почервоніння, подразнення. задоволена дуже)
  • Андрій

    Бував там, (правда, з іншою проблемою). Мені сподобалось - гарно, чисто, світло. За результат не скажу, бо ще лікуюся. Але в загальному все супер.
  • Медичний центр "Оксфорд Медікал Тернопіль"

    Знаю цю клініку уже давно! Хороші відгуки по інших містах і рада що є тепер в Тернополі ця клініка.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up