Ресторан, який вартий найвищих нагород (новини компаній)

Ресторан, який вартий найвищих нагород (новини компаній)
У нашому місті відкрився новий ресторан – «Оскар». Це заклад, що справді вартий найвищих похвал та золотої статуетки за почуття стилю і любов до відвідувачів. Коли проходиш між високих колон у грецькому стилі з піщаника і заходиш у зал - неначе потрапляєш у світ елітних голлівудських вечірок та розкішного нічного життя а-ля Лас-Вегас.

Вас зустрічають симпатичні усміхнені офіціанти у чорних фраках та з червоними метеликами. Незмінно ввічливі, уважні  - в цьому відображається «школа» власниці закладу – пані Наталії, яка особисто слідкує за підбором та навчанням персоналу.

  • Я ставлюсь до них, не як до персоналу. Взагалі ненавиджу це слово – його треба викреслити з лексикону. – усміхається вона. – Це люди, які переступили поріг мого другого дому – ресторану, і вони автоматично стають членами моєї родини, моїми дітьми. Ставлюсь до них відповідно – суворо, вимогливо, але з щирою любов’ю.

Однак повернемось до «Оскара». У першому залі – невеличкі круглі столики під шовковими бордовими скатертинами. Тут так і хочеться посидіти дружньою компанією, перекусити, попліткувати, відпочити від клопотів зовнішнього світу. Це як фуршетний зал при презентаціях фільмів. Тут панує атмосфера життя і оптимізму. Саме тут частенько можна побачити багато кого у обід, адже, незважаючи на богемний образ закладу, його власниця чудово розуміє, що проблема «Де пообідати?», вельми актуальна для державних службовців та офісних працівників нашого міста.

Відео дня

Тож спеціально для цього було розроблене обіднє меню з цінами, як у звичайній їдальні, і смаком справді ресторанних страв. Комплексний обід  - суп дня або борщ, друге, напій – обійдуться у 23-30 гривень. Склянка соку або узвару коштуватиме 3 гривні!!! Перша страва – близько 7 гривень. Діапазон цін на другі страви ширший, однак замовити, до прикладу, гречку з беконом за 6 гривень ви не зможете в жодному іншому куточку Тернополя. А про високу якість цих страв і говорити не доводиться! Тож щойно чутку про обіднє меню «Оскара» передадуть з уст в уста  - весь центр міста неодмінно обідатиме тут, ось побачите! До слова, обіднє меню діє з 12-00 до 17-00.

Однак, крім бізнес-ланчів, тут є місце і зовсім іншого стилю відпочинку. Білі шкіряні дивани, дорогий посуд, м’які відблиски світильників на дзеркальній стелі – усе це має присмак богеми та розкоші. Тут бездоганно проводити пишні корпоративи, ефектні святкування та важливі побачення. Це місце, яке ідеально пасує, якщо хочеш когось вразити – ділового партнера, кохану дівчину чи друзів і колег. І, хм… навіть туалет зі стінами кольору «попіл троянди», диванчиком та велетенським дзеркалом теж дихає ефектністю.

Щодо меню, то тут інструкція до експлуатації дуже проста:

  1. Обираєш розділ. Припустімо, салати.
  2. Заплющуєш очі
  3. Наосліп ставиш палець на меню – і замовляєш те, на що потрапив.
  4. Насолоджуєшся і хвалиш.

Це стовідоткова гарантія смакоти. Однак у кожного можуть бути свої смаки, тож іноді можна і вибрати усвідомлено). Шалено смачні сирний суп та карпаччо із язика, тут найсмачніший у всьому Тернополі борщ, а за кутабами (родзинки азербайджанської кухні) з різними начинками  постійні клієнти приїжджають з другого краю міста. Салати – на будь-яку примху, від ситних до легких та дієтичних. Десерти – від власного кондитера – легкі та просто тануть у роті, а горіховий рол – кулька із сирно-горіхової маси – це просто любов з першого погляду.

Previous Next

Але чи є сенс розповідати про принади закладу? Усе варто перервіряти самому, а оскільки ресторан «Оскар» розташований у центрі міста – на вулиці Крушельницької, біля агропромислової біржі – то дістатись до нього нескладно. Завітайте сюди на обід чи на вечерю, сам, з друзями чи коханою людиною – і, повірте, будете повертатись у ці гостинні стіни знову і знову.

Наша адреса: м. Тернопіль, вул. Крушельникої, 18

На роботу в ресторан "Оскар" потрібні поварі та офіціанти.

Коментарі (17)
  • Анонім

    Зайшли відпочити, а отримали кучу негатива, в трьох стравах знайшли волоски, страви незамінили і невідмінусували, сервіс ніякий. Пусті розмови, що класний ресторан краще добре подумайте чи йти туди, ціни завишені.
  • Анонім

    Святкували з дівчатами одну вечоринку.. Кухня сподобалась, АЛЕ!!! на столі нечистого посуду було більше ніж чистого... особливо це було замітно по стаканах...  Порада!!! Якщо Ви хочете тримати рівень вишуканого ресторану, то зробіть дрес-код.. бо дуже не гарно, коли святкують пристойні люди, якісь ювілеї.. і між ними сидять "всякі" дівчата з базару в джинсах і топіках!!!..
  • Cati Marcu

    А я на вашому місці з граматикою попрацювала б... а ресторани справді хороші не думаю що багато тернополян бачило...все ж Оскар хороший,затишний та досить на високому рівні...навіть тільки тому що в рідному місті ...
  • Анонім

    самий ужасний ресторан в тернопіль

    Анонім reply Анонім

    Значить ви далекий від ристоранів. Ходіть в пивнушку.

    Анонім reply Анонім

    Оскар один з найкращих ресторанів Тернополя.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up