Рецепт від PERFECT: як виграти IPad? (новини компаній)

Рецепт від PERFECT: як виграти  IPad? (новини компаній)

Як пам’ятаєте, 25 березня відбулося грандіозне відкриття  найбільшого у Західній Україні супермаркету вікон та дверей PERFECT, що по вул. Живова 11Б.  

І ось два місяця після, як і обіцялось, салон організував для своїх клієнтів розіграш цінних подарунків, головним з яких став новенький IPad.

- Довіра споживачів — найбільша цінність для нас. Ми вдячні кожному Клієнтові, який обрав «PERFECT», адже Ваш вибір — джерело сили та натхнення для нас. Саме Ви, наші шановні Клієнти, допомагаєте нам розвиватися — поліпшувати сервіс, створювати для Вас нові акції, поповнювати асортимент нашої продукції – зазначив керівник роздрібної мережі Павлов Максим

Кожен відвідувач магазину, який впродовж двох місяців зробив покупку на суму від 2000 гривень, отримував акційний купон, за яким потім і розігрувалися призи.

Previous Next

Серед усіх власників таких купонів спробувати фортуну прийшло близько 60 людей. На свято завітали як дорослі, так і дітлахи. І кожен з них мав можливість стати щасливчиком та отримати один з призів — блендери, міксер, м'ясорубку, порохотяг, праску, фени, кухонні ваги, електричні чайники, кавомолку, бутербродниці, а також найголовніший приз — iPad Air 32Gb .

Власницею головного подарунку стала Царик Олеся, що ще у квітні придбала вхідні двері у супермаркеті вікон та дверей PERFECT .

Тож, це ще раз доводить - національна мережа салонів PERFECT, пропонує не лише якісні вікна та двері, але й завжди підходить лояльно до кожного покупця. Між іншим компанія зазначила, що незабаром слід очікувати на нову акцію! Тож слідкуйте за новинам!

Радісні моменти дійства зображенні на світлинах

Коментарі (4)
  • Анонім

    Доречі, продукція даної фірми просто жахливої якості, майже вся з дефектами і браком. А ціну на неї загинають величезну. Не ведіться, не будьте лохами.
  • Анонім

    Так це ж бувша "галактика комфорту", ще та кантора
  • Анонім

    Після слів " iPad Air 32Gb" люди повинні все забути і ломанутися за вікнами та дверима "Perfect"? Ви, напевно, - боги маркетингу...

    Анонім reply Анонім

    Бухло, діти, вислови, що натякають на поганих конкурентів, це просто еталон рагульної реклями!!! Аплодую, зберігаю фото на згадку.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up