"Стоматологія Олексюка"- довіртесь професіоналам (новини компаній)

"Стоматологія Олексюка"- довіртесь професіоналам (новини компаній)
В Україні ринок стоматологічних послуг зростає з кожним днем. Звичайно кожен із нас ретельно обирає лікара-стоматолога, якому може довірити своє здоров’я та красу своєї посмішки, адже успішна людина – завжди впевнена у собі і не соромиться посміхнутись на усі 32. У Тернополі ми завітали у стоматологічну клініку, яка цінує кожного свого клієнта і береже його посмішку, як свою власну. Отже, поговоримо із засновником «Стоматології Олексюка» Артемом Вікторовичем Олексюком, спеціалістом, що свою справу знає на всі сто і без вагань відповів на усі мої запитання.
  • Артеме,  чим «Стоматологія Олексюка» відрізняється від інших, в чому унікальність?
  • Перш за все, у нас весь спектр стоматологічних послуг: терапевтичне, хірургічне, ортопедичне, ортодонтичне лікування, дитяча стоматологія. Особливістю нашої стоматології є наявність власної зуботехнічної лабораторії, яка допомагає при необхідності відновити зруйнований карієсом зуб за допомогою коронки, при протезуванні на імплантатах, застосуванні мостів та знімних і незнімних протезів  на основі цирконію за технологією  CAD/CAM (Німеччина).
  • Що мається на увазі під CAD/CAM?
  • Тобто більшу частину роботи виконує не людина, а машина, комп’ютер та станок. Ми маємо  готові  литі варіанти,  скануємо  їх на 3D сканері, в результаті технік отримує модель і на комп’ютері проектує коронку. Потім станок її виточує з діоксину цирконію. Такі коронки є значно міцніші та біоалергічні, точність виконання - до 20 мікрон. Їх міцність перевищує міцність емалі зуба у 5-7 разів. Прилягають до тканини зуба значно точніше, краще та герметичніше за металокераміку. У «Стоматології Олексюка» завжди діє принцип давати нашим пацієнтам все найкраще, що з’являється у світовій стоматології.
  • Нині, з підвищенням курсу долара,  шалено зросли ціни на медикаменти, що  і відбивається на  ціні послуг стоматологів. Відповідно, лікувати зуби зараз дуже дорого. Як має вчинити середньостатистичний тернополянин, якщо довіри до державних поліклінік вже немає, а коштів  для лікування у приватних  клініках не вистачає? Чи існує у «Стоматології Олексюка» програма лікування малозабезпечених?
  • Для пацієнтів ми пропонуємо програму кредитування, відтермінування оплати за лікування, умови яких узгоджуються безпосередньо із пацієнтом. Слід зазначити, що неможливо пролікувати дешево та якісно одночасно. Адже ми використовуємо матеріали  та інструменти із категорії найбільш якісних на ринку стоматології. Для проведення огляду пацієнта використовуються одноразові матеріали (оглядовий набір, рукавички, нагрудник та ін.). Для нас на першому місці безпека пацієнтів та нашого персоналу, тому ми приділяємо максимум уваги рівню чистоти та стерильності інструментарію та кабінету. Усе це вимагає фінансових витрат, проте виступає гарантією безпеки від інфекцій.

Чи обслуговують у  «Стоматології Олексюка» маленьких діток?

  • Так!
  • Всім  діткам відомий «зубний бабайко». Що пропонує «Стоматологія Олексюка» для подолання страху перед стоматологом?
  • Ми акцентуємо увагу на тому, що з прийому дитячого стоматолога, дитина виходить з позитивним настроєм. Якщо немає гострої критичної ситуації, то маленький пацієнт може приходити до нас кілька разів для адаптації та знайомства з лікарем і кабінетом. Сучасні технології дозволяють зробити лікування цікавим (у формі гри) та безболісним.
  • Що порадите батькам для ефективного догляду за  зубками у дітей в домашніх умовах?
  • Двічі на день - гігієна ротової порожнини пастою для потрібної вікової категорії. Якщо батьки не впевненні у тому, чи дитина ефективно чистить зубки, можна  скористатися спеціальним маркером нальоту, який показує чистоту ротової порожнини, або ж завітати до нас на «урок гігієни», де батьків і дітей навчать, як правильно доглядати за зубками.
  • Як часто потрібно навідувати стоматолога? І коли довіритися спеціалісту, тому що є багато випадків, коли стоматологи лікують здорові зуби?
  • Двічі на рік. І, знову ж таки, є маркери нальоту  та карієс-маркери, які допомагають лікарю визначити, де захована проблема. Вони можуть показати, чи це карієс, чи звичайна пігментація. Ззовні зуб може виглядати повністю здоровим, або попередньо запломбованим, а всередині – карієс. Лікар-стоматолог може продемонструвати наявність карієсу за допомогою рентгенівського знімку, на якому карієс визначається, як порожнина
  • Чи мають пломби гарантію?
  • Звичайно. В самому законодавстві прописана мінімальна гарантія, інші терміни гарантії мають право прописувати стоматологи, яка повинна бути зазначена у вашій персональній картці.
  • В зимовий період людський організм потребує достатньої кількість вітамінів для зміцнення імунітету. А що потрібно вживати для зміцнення зубної емалі?
  • На першому місці - хороша гігієна ротової порожнини. Якщо гігієна погана, то будь-яке приймання медикаментів чи вітамінів не зможе укріпити зуби. Якщо все ж таки ви дотримуєтеся правил гігієни ротової порожнини, тоді корисними для зубів будуть молочні продукти, загальнозміцнюючі вітаміни, які необхідно вживати всім в осінньо-весняний період.
  • Питання, яке хвилює майже кожного: чи справді негативно на здоров’я зубів впливають кава, чай, шоколад, тютюн та алкоголь? Міф чи реальність?
  • Це реальність! Наприклад, зелений чай зміцнює емаль, але через вміст великої кількості фтору зуби можуть  трішки  потемніти.  Чорний шоколад позитивно впливає на зубну емаль, молочний – навпаки. Сигарети, через вміст нікотину та значної кількість смол, негативно впливають на весь організм, в тому числі на всю ротову порожнину.  
  • Чи  можуть хвороби зубів негативно вплинути на інші органи?
  • Таке буває досить часто.  Якщо людина  страждає хворобами  серцево-судинної системи, шлунково-кишкового тракту чи гінекології, то, швидше за все, у цієї людини діагностують різні форми парадонтиту (проблем з яснами). Слід пам’ятати,  що організм людини – це надзвичайно розумний механізм, органи якого злагоджено співпрацюють між собою. Я бажаю усім володіти здоровою та красивою посмішкою, яка буде радувати не тільки її власника, а й дарувати тепло  оточуючим! 

Коментарі (1)
  • Скоробогата Леся

    Артем Вікторович найкращий!!!! Мала проблему із  зубами, і не маючи всіх коштів на лікування і встановлення коронок, домовились з лікарем про відстрочку платежу. Зуби на гроші не чекають.... Результат вийшов прекрасний, маю гарну усмішку завдяки Артему. Процвітання вашій клініці!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up