Свіжі ідеї для Вашого дому! (новини компаній)

Свіжі ідеї для Вашого дому! (новини компаній)
AVANTI – салон плитки та сантехніки нового рівня із сучасним підходом до співпраці з клієнтами та організації постачання товару. Наша компанія є партнером як європейських, так і вітчизняних,виробників керамічної плитки та сантехніки, вікові традиції яких перетворили свою продукцію на справжнє мистецтво.

Приголомшливий вибір колекцій плитки, найновіші розробки у сантехніці та перевірені часом хіти продаж – запрошуємо Вас отримати справжню насолоду від вибору та приємної атмосфери.

На минулих вихідних проводилась презентація новинок провідних італійських та іспанських виробників керамічної плитки та сантехніки. Даний захід було спрямовано на ознайомлення дизайнерів Тернополя з новими тенденціями у сфері оздоблення ванної кімнати. Зі слів голови спілки дизайнерів Юрія Цуприка: «Такі презентації дуже важливі для людей, які професійно займаються оформленням інтер’єру, тому що тут ми можемо ознайомитись з найновішою продукцією для подальшого використання її у наших проектах».

Як каже медіа-консультант корпорації «RIA» Наталя Бобрик, презентація їй дуже сподобалася. Вразив її і сам салон «AVANTI».

– Такий великий вибір, – каже Наталя. – І все таке гарне, особливе, дуже важко визначитися на чомусь окремому. Тепер, коли буду робити ремонт у квартирі, знатиму, куди зайти за керамічною плиткою та сантехнікою. І друзям своїм пораджу. А презентація ще й допомогла дізнатися, що зараз модно в Європі. Адже так хочеться «бути в тренді» навіть при оформленні свого помешкання.

Тож, нагадуємо, що салон Avanti знаходиться за адресою: проспект С. Бандери, 63.Заходьте, тут Вас радо зустрінуть та якісно проконсультують щодо вибору керамічної плитки та сантехніки!

Коментарі (2)
  • Анонім

    Черговий будівельний магазин аля "Евроремонт", а пафосу ніби музей відкрили.

    З Файного міста reply Анонім

    А хто Вам заважає відкрити свій не "черговий" магазин,чи то салон.

    На що є попит те і відкривають.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up