Свято шоколаду у Львові 17-18 жовтня 2015: відпочиньте на найсолодшому фестивалі країни! (новини компаній)

Свято шоколаду у Львові 17-18 жовтня 2015: відпочиньте на найсолодшому фестивалі країни! (новини компаній)
17 і 18 жовтня 2015 року у Львові відбудеться неймовірно яскраве, ароматне та довгоочикуване свято шоколаду. Ми раскажемо, чим цікава його программа та чим зайнятися на найсолодшому фестивалі країни.

Спробувати найвишуканіші вироби з шоколаду, насолодитися неповторним солодко-гірким ароматом і з головою зануритися в захоплюючу атмосферу безтурботного дитинства зможуть всі відвідувачі грандіозного Національного свята шоколаду у Львові. Поспішіть запланувати свій відпочинок в старовинному місті на 17 і 18 жовтня 2015 року та забронбвати номер в одному з готелів Львова.

Вже зараз майстри гастрономічних мистецтв готуються до феєричному шоколадному дійства у Львові. Зовсім скоро у Палаці мистецтв створять унікальну святкову обстановку, яка приємно здивує гостей та мешканців міста різноманітними шоколадними ласощами, безліччю майстер-класів від талановитих шоколатьє, величезними шоколадними скульптурами і морем сюрпризів.

У вас є унікальна можливість провести найнезабутніший "шоколадний вікенд" у житті. А чим зайнятися на самому солодкому святі України, ми розповімо далі.

1. Відвідати величезний Шоколадний ярмарок

Протягом фестивальних днів у Палаці мистецтв буде розгорнута великий Шоколадний ярмарок. Кращі виробники солодощів нашої країни представлять публіці свою якісну і смачну продукцію. До того ж, кожен гість отримає можливість скуштувати неповторні шоколадні коктейлі та придбати сувеніри і подарунки з шоколаду.

2. Подорожувати у "Дитячу шоколадну країну"

Всім відомо, що найбільшими ласунами є малюки. Саме для них і їхніх батьків у рамках свята працюватиме "Дитяча шоколадна країна". Це справжній казковий куточок, де все створено з шоколаду. Тут ви побачите і містечко з шоколадними будівлями, і залізницю, і солодкі дерева. Маленькі гості зможуть взяти участь у приготуванні улюблених ласощів.

3. Незабутньо відпочити зі своєю родиною

Свято шоколаду у Львові - це неповторна можливість цікаво і незабутньо провести час з друзями або родиною. На заході знайдеться маса справ, як для батьків, так і для дітей. Побувавши на такій події разом, ви зможете ще довгі роки згадувати отримані враження і ділитися ними з рідними і близькими.

4. Придбати свічки ручної роботи

До фестивалю "Свічкова мануфактура Львова" підготує велику кількість свічок, які за формою і кольором схожі на справжній шоколад. Бажаючі побачити процес виготовлення таких свічок, зможуть взяти участь у захоплюючих майстер-класах.

5. Оцінити роботу львівських скульпторів

Фестиваль шоколаду у Львові - це також можливість оцінити творчість львівських скульпторів, які майстерно створять з улюблених всіми ласощів видатні архітектурні шедеври міста. Тут ви немов потрапите в солодкий світ казкового чаклунства та наповнитесь натхненням і любов'ю. Також на святі можна буде побачити унікальні годинники з шоколаду, організувати шоколадну весільну церемонію або взяти участь у змаганнях початківців-кондитерів.

Місце проведення фестивалю: Львів, Палац мистецтв, вулиця Коперника, 17.

Де розміститися: готелі Львова пропонують широкий вибір номерів різного рівня комфортності по ціні від 200 до 3750 гривень.

Фестиваль шоколаду у Львові - це неперевершена шоколадна терапія, після якої ви вийдете повним позитиву, радості і бадьорості. Приєднуйтесь до самого солодкого свята країни. Ласкаво просимо до Львова!

Коментарі (2)
  • Анонім

    відбудеться(!) 17 і 18 жовтня 2015 року?!

    Більше грибів не їж, тобі вже достатньо.
  • наталюня драпик

    зверніть увагу як садовий підкупляе виборців, обмаж тим чоколядом одне місце і в бордель, ми обійдемося
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up