У Тернополі компанія «Рудь» влаштувала Свято Морозива — справжнє свято єднання і позитиву! (НОВИНИ КОМПАНІЙ)

У Тернополі компанія «Рудь» влаштувала Свято Морозива — справжнє свято єднання і позитиву! (НОВИНИ КОМПАНІЙ)
На Свято Морозива приходили сім'ями
Сотні тернополян ласували морозивом, отримували подарунки, фотографувалися, брали участь у спортивних розвагах і атракціонах на Святі Морозива, яке 24 травня влаштував для містян лідер серед виробників морозива в Україні – компанія «Рудь».

Захід можна назвати справжнім святом єднання і позитиву. На дітлахів та дорослих чекало чимало розваг, веселощів, атракціонів, подарунків та найрізноманітніше морозиво «Рудь».

Свято Морозива - ювілейне

Відео дня

- Ми вже 10 років проводимо Свята Морозива в Україні, і в Тернополі зокрема, — зазначила начальник відділу маркетингу і реклами компанії «Рудь» Людмила Юрківська. — Приємно, що свято вдається справді сімейним — сюди приходять батьки з дітьми, бабусі і дідусі з онуками. «Рудь» дарує єдність» — головний девіз цьогорічного Свята Морозива, адже це спосіб поєднати родину, зробити її міцною, а також об’єднатися у спільному прагненні добра, миру, тепла. Крім того, це чудова нагода поласувати морозивом, тому що «Рудь» – це морозиво №1 в Україні, і сьогодні ми привезли на свято багато новинок, які можуть оцінити тернополяни.

Цього року Свято Морозива набуло нових кольорів, незабутніх вражень та національного колориту. 

- Найпопулярніші мотиви для розмальовок на обличчі – це український прапор і  тризуб, — каже Людмила Юркіська. – Це цікаво і дітям, і батькам, бачимо, що навіть цілі сім’ї розмальовують личка національною символікою в однаковому дизайні. В нашому містечку є багато активностей, і кожен може знайти щось для себе. Діти мають багато нагод розкрити свої таланти, поспілкуватися з друзями. Ми організували якнайбільше конкурсів і змагань для того, щоб люди відчули підтримку один одного, щоб зміцнили віру в себе і один в одного, відчули себе справжніми українцями у справжній сім’ї з великою кількістю однодумців.

До слова, на цьогорічному святі 3% від продажу морозива підуть на допомогу воїнам АТО. Компанія «Рудь» підтримує 95 аеромобільну житомирську бригаду — наших кіборгів — і частину доходів традиційно спрямовує на допомогу бійцям: купують продукти, техніку, обмундирування.

Для розваг – ціле «місто»

На майдані біля ТРЦ «Подоляни» виросло справжнє дитяче місто зі своїми вулицями, скверами, алеями і проспектами. Були тут і «Мистецька алея», де робили зачіски, наносили аквагрим, водяні тату, виготовляли прикраси; і «вулиця Спортивна», де дітлахи ловили морозиво, кидали дартс, і «майдан Знань» з різноманітними інтелектуальними розвагами, де діти малювали, складали конструктор, розгадували ребуси. В «Дитячому парку» стрибали на батуті, грали в боулінг, а на «проспекті Автомобілістів» каталися на велокарах. А смакували морозивом в сімейному кафе.

Казкові герої та аніматори, запальні ведучі, які пропонували конкурси, естафети та забави – на Святі Морозива завжди весело та цікаво.

Відтак, обмінявши упаковки від морозива на оригінальну валюту свята — «колорики» — можна було не лише взяти участь у яскравих атракціонах і розвагах, а ще й отримати чудові подарунки. Чимало гостей свята приносили цілі пакети обгорток.

Обгортки збирала 2 роки

9-річна Іринка Куца приїхала на свято з татом, мамою і братиком з Підволочиська. Дівчинка не приховує радості від того, що цілий пакет упаковок від улюбленого морозива їй обміняли на «золотий колорик», і вона зможе відвідати усі атракціони.

- Ми зібрали 175 обгорток, - розповідає її тато Володимир. – Збирали їх 2 роки. Торік ми теж були на святі, але не всі вдалося обміняти, тож ми збирали цього року і привезли цілий пакет. Дочка хоче на батуті пострибати, морозива зараз ще купимо, може й знайомих побачимо, обійдемо всі розваги і поїдемо додому.

Тернополянка Юля Дундукова другий рік поспіль приходить на Свято Морозива. Цього року на святі усі троє діток – Павлик, Оленка і найменшенька Настя.

  • Діти бігли на свято з криками «ура»! — розповідає жінка. – Цілий тиждень малеча просила саме це морозиво. Ми зібрали 40 обгорток.

Свято Морозива у Тернополі закінчилося о 19 годині, але попрямувало в інше місто, продовжуючи естафету єдності та спільних прагнень: миру, тепла, затишку та спілкування.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up