В Тернополі встановили ще один зовнішній терміналів самообслуговування вуличного типу (новини компаній)

В Тернополі встановили ще один зовнішній терміналів самообслуговування вуличного типу (новини компаній)
Окрім зовнішнього терміналу самообслуговування (далі ТСО) вуличного типу, який знаходиться поруч з перукарнею "Каріна", за адресою: вул. Київська, 16а, в Тернополі успішно встановили ще один такий ТСО біля “Текстильника” за адресою: вул. Злуки, 1.

"Ми продовжуємо активно розвивати мережу зовнішніх терміналів самообслуговування, оскільки вони є альтернативою кас у відділеннях банку. Раніше термінали самообслуговування були доступні цілодобово тільки в наших зонах самообслуговування 24/7, а тепер вони стануть ще доступніші для тернополян - відзначає Віталій Вахівський, заступник керівника напрямку Розвиток і контроль банкоматної та термінальної мережі Тернопільської філії ПриватБанку".

Сьогодні в терміналах ПриватБанку доступні найпопулярніші банківські послуги - поповнення рахунку мобільних телефонів і платіжної карти, депозитного вкладу та погашення кредиту, оплата комунальних послуг та рахунків за Інтернет, телефон, телебачення, сплата штрафів ДАІ, відправлення та отримання грошових переказів, обмін валюти. Також через них можна купити квитки на поїзд, автобус, футбольний матч і скористатися іншими корисними сервісами.

Платіжні термінали самообслуговування приймають платежі як готівкою, так і з пластикових карт. У їх ефективності та зручності переконується все більше людей. Ви самі можете легко розібратися, як зробити необхідну операцію за допомогою сенсорного екрану терміналу. Але навіть якщо Ви заплуталися в меню і функціях пристрою, то завжди зможете звернутися за допомогою до Інтернету, де на сторінці ПриватБанку зможете побачити відеоролик з необхідними інструкціями.
 

Відео дня
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:00 На Тернопільщині прощаються із захисником Михайлом Хоминим 12:15 На корупції затримали військовослужбовця Тернопільського військкомату 12:00 Погіршення погоди на Тернопільщині може призвести до збільшення кількості аварій — поліція 11:32 Померла 6-місячна дівчинка, яка у лютому постраждала в аварії на Підволочиському шосе Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 10:50 Від отруєння чадним газом постраждала 72-річна тернополянка 10:20 Тернопільські капелани відвідали військових на Харківсько-Лиманському напрямку 09:14 Дві ранкові ДТП у Тернополі: де наразі ускладнений рух? 09:02 Жінка з Тернопільського району втратила 46 тисяч гривень, коли хотіла отримати допомогу 08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up