Ваша краса розпочинається у «Домі краси Юлії Бойко» (новини компаній)

Ваша краса розпочинається у «Домі краси Юлії Бойко» (новини компаній)
Некрасивих жінок немає, є недоглянуті. Чарівні жінки! Прийшла весна, і оскільки розквітає природа, розквітає і жінка. Адже весна - це період цвітіння, здійснення мрій та кохання. Як під впливом ніжного сонячного проміння і теплого дощу пробуджується природа, так і ваша краса може розквітнути і засяяти новими барвами завдяки лікарям-професіоналам в «Домі краси Юлії Бойко», який знаходиться за адресою вулиця Родини Барвінських, 7.

Працівники салону нададуть висококваліфіковану, професійну, ефективну і, що не менш важливо, безпечну допомогу для вирішення  проблем шкіри обличчя та  тіла. Будьте певні, у салоні, насамперед, дбають про ваше здоров’я, виконуючи закон Гіппократа «Не зашкодь!». Ви зможете на собі відчути всі новинки безболісної нехірургічної терапії, включаючи апаратний, радіохвильовий ліфтинг, пресотерапію, апарат для корекції фігури, газорідинний пілінг, безін’єкційну методику корекції зморшок, ультразвукову та алмазну шліфовку шкіри, а також скористатися послугами масажиста, візажиста й майстрів манікюру. Всі матеріали, що використовуються під час процедур підбираються індивідуально для кожного пацієнта, стерильні і застосовуються одноразово, що гарантує безпеку Вашого здоров’я. Новинкою «Дому краси Юлії Бойко» є сучасний апарат для автозасмаги, який надасть вашій шкірі приємного золотистого відтінку, як після відпочинку на морі, впродовж 10-14 днів.

Доброзичлива атмосфера, духмяний чай, ароматна ексклюзивна кава, надзвичайно корисна і смачна киснева пінка та привітний персонал спонукатимуть Вас до того, щоб повертатися сюди знову і знову. Краси забагато не буває,  дозвольте собі засяяти по-весняному. Любіть себе, бережіть себе, скористайтеся можливістю бути красивою. А кваліфікований персонал з радістю допоможе Вам розкрити весь Ваш потенціал.

До зустрічі у «Домі краси Юліі Бойко», що знаходиться за адресою: м.Тернополі на вул.Родини Барвінських, 7. Тел. (098) 503 00 05

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up