Ваша усмішка бездоганна! (новини компаній)

Ваша усмішка бездоганна! (новини компаній)
Найновіше обладнання, високоякісні препарати, сучасні методи роботи, а також професіоналізм і доброзичливе ставлення персоналу чекають на Вас у «Стоматології Олексюка»

Усі види стоматологічних послуг: терапевтичне та хірургічне лікування, ортопедична та дитяча стоматологія, прийом професійних ортодонта і парадонтолога, — пропонує пацієнтам «Стоматологія Олексюка». Додатковою перевагою даного кабінету є власна сучасна зуботехнічна лабораторія.

- Основним питанням, яке ми ставимо перед собою у нашій клініці – це безпека пацієнта та персоналу. Унікальне для України стерилізаційне обладнання та дизенфікуючі засоби, що відповідають міжнародним вимогам, гарантує найвищій рівень захисту. Процес обробки та дизенфекції стоматологічного інструментарію в нашому кабінеті ми готові продемонструвати кожному, оскільки двері в стерилізаційну прозорі. – зазначає головний лікар А.В. Олексюк.

Ми намагаємось слідкувати за новітніми технологіями, саме тому наш персонал відвідує вітчизняні та міжнародні виставки та семінари в області стоматології.

Відео дня

Для проведення діагностики використовується цифровий рентген апарат, доза опромінення якого є значно меншою порівняно із плівковим. Його перевагою також є можливість швидко отримати високоякісне зображення, з яким можна проводити додаткові маніпуляції (вимірювати висоти коронкової та внутрішньокісткової частин зуба, змінювати контраст, збільшувати, чи зменшувати окремі ділянки рентгенівського знімку), — каже Артем Вікторович.

Про імплантати (штучні корені зуба) у «Стоматології Олексюка» говорять як про цілком звичне явище. На мої розпитування, чи добре приживляються такі штучні зуби і чи не становить це якихось незручностей пацієнтам, Артем Олексюк відповідає:

  • Світова статистика свідчить про більш ніж 95% успішного проведення даної процедури та не приносить додаткового дискомфорту для пацієнта (не вимагає відлучення від роботи та відмови від звичного способу життя). Використання зубних імплантатів допомагає пацієнтам позбутись від незручності носіння знімних зубних протезів.

Сьогодні для виготовлення зубних коронок, мостів, вкладок ми використовуємо відскановану гіпсову модель щелепи пацієнта, що переводиться у  комп’ютерну 3D-модель. Згодом верстат з бруска заготовки виточує задану конструкцію з точністю до 20 мікрон, при тому, що людська волосина має товщину від 50 до 100 мікрон. Отже, основну роботу виконує комп’ютер, що дає змогу уникнути впливу так званого «людського фактору». Виготовлення будь-яких ортопедичних конструкцій із оксиду цирконію володіють високими естетичними показниками (відсутність темного краю біля десни), міцністю та довговічністю, гіпоалергенністю. Вагомим аргументом на користь саме такої технології Артем Вікторович називає термін виконання: від 4 діб з моменту зняття робочих відбитків.

— Тобто якщо людина обмежена в часі, але має потребу в послугах ортопедичної стоматології, то, завдяки новітній технології у власній зуботехнічній лабораторії, ми можемо гарантувати їй максимально точно виконану роботу у мінімальний термін, — зазначає головний лікар «Стоматології Олексюка».

 За потреби кабінет працює й у вихідні дні — звісно, за попереднім погодженням. Є можливість відтермінування оплати за лікування.

Досвід роботи з використанням найновіших технологій і матеріалів «Стоматології Олексюка» свідчать, що мати здорові зуби і гарну посмішку — цілком реально.

«Стоматологія Олексюка» – з нами посміхатися легко!

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up