Утеплення будинку матеріалом «Therma coat» (новини компаній)

Утеплення будинку матеріалом «Therma coat» (новини компаній)

Тривалий час вибирав теплоізоляційний матеріал, для утеплення квартири з середини. 

Так, як моя квартира знаходиться на 1 поверсі цегляного будинку, фасад якого облицьований силікатною цеглою. Утеплити фасад не дозволяють. Хочу сказати, що підійшов до цього питання грунтовно, адже завжди хочеться затратити найменше коштів, та отримати максимальну ефективність. Вивчаючи дане питання, ознайомився з рідкими керамічними утеплювачами типу (Астратек, Корунд, Актерм), основним складником яких є керамічні мікросфери. Але мою увагу привернув новий матеріал на ринку України «Thermacoat», виробництва чеської фірми «AZTECH», представником якої  в Україні є ТзОВ «Термокод Україна». Матеріал «Thermacoat», на 90% складається з скляних боро-силікатних вакуумних  мікросфер американської фірми  3М. Теплопровідність якого 0,046Вт/мК. Матеріал в розведеному стані має вигляд густої фарби, паропроникний, не горючий. А найголовніше, що матеріал безпечний для здоров’я. Це підтверджено санітарно-гігієнічними висновками ЄС та України.

Матеріал  « Thermacoat» працює як тепловий екран -70%  теплового електромагнітного випромінювання повертає назад у приміщення, а 30% пропускає в стіну. Що характерно – матеріал взимку не випускає тепло з приміщення, а влітку перешкоджає його нагріванню. Тобто, взимку тепло, а літом прохолодно, до того ж підтримує стабільний рівень відносної вологості в приміщенні.

Вартість 280грн. за 1м.кв. при товщині покриття 0,5-1мм.

 Вивчивши фізичні властивості матеріалу та  врахувавши заявлену виробником економію на опаленні до 50% та термін експлуатації до 50 років, я наважився. Приїхали кваліфіковані спеціалісти, які пройшли навчання в країнах ЄС, та за допомогою спеціального обладнання методом напилення (за 6 годин !) нанесли матеріал на внутрішні поверхні зовнішніх стін моєї 3 кімнатної квартири. А в одній кімнаті утеплив ще й стелю, так як ця кутова кімната була найхолоднішою. І вже жалію що не зробив утеплення  стель у всій квартирі.

На матеріал  « Thermacoat» безпроблемно накладаються більшість фінішних оздоблювальних матеріалів. Зробивши утеплення в жовтні, я реально відчув переваги в порівнянні з сусідами. Економія реально 40% на опаленні, стіни сухі та теплі, влітку не вмикав кондиціонер.

 Можу зробити висновок що теплоізоляційний матеріал « Thermacoat»   має такі переваги:

-  не шкідливий для здоров’я

-  реальна економія на опаленні 50%

-  тривалий термін експлуатації -  до 50 років

-  усуває та запобігає утворенню цвілі та грибка

-  не горючий

-  паропроникний

-  швидке проведення робіт у будь - яку пору року

 В таких квартирах, як у мене, та в квартирах, котеджах тощо сусіди яких  взимку не вмикають опалення (тривалий час за кордоном) та в будинках, у яких фасади вже оздоблені дорогими матеріалами, але недостатньо утеплені (пінопласт~~50мм.і т.д.), які є пам’ятниками архітектури, божих храмах  (коли неможливо утеплити зовні), то матеріал « Thermacoat» просто унікальний. Матеріалом можливо утеплювати зсередини навіть коли вже є утеплення зовні, це буде  додаткова теплоізоляція та економія. - Стопник Юрій тернополянин.

Ярослав Пелехатий, начальник відділу охорони культурної спадщини Департаменту культури ТОДА

Ознайомившись з матеріалом « Therma coat» та технологією утеплень приміщень з середини, Я зрозумів, що це саме те, що підходить для пам’яток архітектури. Адже зовнішнє утеплення для пам’яток архітектури просто неможливе. Тому  що при збільшення товщини стіни, автоматично руйнується, нівелюються ті архітектурні оздоблення, елементи прикрас будинків – пам’яток  архітектури, і воно втрачає свій вигляд той, який був зроблений при будівництві. При його спорудженні. В основному пам’ятки архітектури мають достатню товщину стін, 50-60см, а подекуди і до метра. І фактично промерзання стін там не відбувається. Дуже велика товщина стіни поглинає велику кількість тепла. За рахунок цього  в цих старих приміщеннях прохолодно, треба  багато тепла для того, щоб нагріти приміщення. Я вже цікавився раніше на конференціях і виставках, як закордоном підходять до проблем утеплення будинків.  Там ніхто пам’ятки архітектури ззовні не утеплює, а утеплюють зсередини. Добре, що тепер в Україні, і безпосередньо на Тернопільщині з’явилась така технологія. 

Наша адреса вул.Князя Острозького 45, Термо Код 

тел.52-69-99 моб 067 969 47 51

сайт http://termokod.com.ua/

Утепліть своє житло якісно, швидко, надійно та на довгі роки.

 

Коментарі (14)
  • David Starr

    Німці чогось по сьогодні півметра мінвати ставлять, а тут - 1 мм чодо-нано-покриття! Казки будете розказувати деінде.

    Юрій Юрійович reply David Starr

    ))))) Ціную ваш тонкий гумор про німців!)))))
  • Марина

    а як ви знаєте. що воно не шкідливо?

    Анонім reply Марина

    Ви можете зайти на офіційний сайт представників і ознайомитись з усіма документами. Проте, якщо вам щось говорять європейські та американські гігієнічні дозволи, то можете в українські папери глибоко не вникати.

    ...На хлопський розум: в'яжучі речовини - вінілацетат (клей ПВА) та акрил (основа для фарб та покриття багатьох видів сантехніки). Без шкідливих наслідків можна навіть з'їсти трохи того матеріалу...)

    Анонім reply Анонім

    Без шкідливих наслідків можна навіть яд в малих дозах приймати . Не займайтесь єрундою не розводьте людей на гроші . Утеплення має йти ззовні до середини а не наоборот !!!!

    Юрій Юрійович reply Анонім

    А для чого прогрівати всю товщину стіни, якщо можна зберігати майже все тепло всередині приміщення? ...За винятком 30% пропускання тепла для зміщення точки роси з межі між матеріалами.
  • David Starr

    Складно співаєте, а як воно насправді - треба розбиратись. Може там правди відсотків 10?

    Анонім reply David Starr

    Технології рухаються вперед - люди ж не снопами з сіном утеплюють фасади, а пінопластом. Тому найкраще особисто відвідати представників, вислухати надану інформацію та на власні очі побачити матеріал в дії.)))

    Анонім reply Анонім

    Теплопровідність даного мотеріалу 0,046Вт/мК тобто згідно треба товщина 8... 10 см щоб відповідати Українським вимогам . Не розводьте людей!!!!!

    Юрій Юрійович reply Анонім

    Наведіть, будь ласка, тут свої розрахунки...
  • Dexter Dex

    Як на рахунок того, що після нанесення таких сумішей відбувається зміщення точки роси, і як наслідок відбувається руйнування стіни в середині ?

    Анонім reply Dexter Dex

    Проштудіюйте, будь ласка, матеріал, що стосується утворення точки роси. Точка роси ЗАВЖДИ знаходиться всередині стіни, окрім випадків максимального внутрішнього утеплення та різкого похолодання зовні. Але, оскільки цей матеріал 30% тепла пропускає крізь себе, то формування точки роси на стику утеплювача та стіни практично не можливе.

    Анонім reply Анонім

    Розкажи це 90% людей з кутових хатів в яких роса на стіні

    Юрій Юрійович reply Анонім

    Ще є таке поняття, як ПАРОПРОНИКНІСТЬ покриття. Доречі, вищевказаний матеріал якраз і дуже добре вирішує проблему мокріння і цвілі кутів зовнішніх стін і відкосів біля пластикових вікон.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:30 Чи буде 2024-ий рік більш мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви» 15:35 100 років виповнилося довгожительці з Тернопільщини 14:35 Військовий зробив символічний удар по мʼячу у матчі «Нива» Тернопіль — «Чернігів» 14:00 16 квітня не буде води на Подільській, а 18 квітня — на Новому Світі 13:25 Військова прокуратура розслідує напад з ножем у Бережанах — потерпілий у реанімації 12:50 У маршрутках Тернополя можна безоплатно зарядити гаджети: розповідаємо про умови
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up