"RIA плюс" запрошує школярів навчатись журналістиці

"RIA плюс" запрошує школярів навчатись журналістиці
Редакція "RIA плюс" запрошує талановиту молодь – школярів 9-11 класів Тернополя – на "школу журналістики". Тут юні тернополяни зможуть навчитись журналістської справи і втілити свої знання на практиці.

Бути журналістом – непросто, але водночас неймовірно цікаво та захоплююче. Це одна із найромантичніших та найактивніших професій, адже журналіст знає усе про найактуальніші новини міста, про найцікавіших людей міста, журналіст вміє аналізувати всім доступні факти і на їх основі прогнозувати розвиток подій у майбутньому.

Для того, щоб стати гарним журналістом, треба  мати талант, постійно навчатись та набувати досвіду.

- Дуже важливо помічати і розвивати талановиту молодь. – каже Юрій Штопко, регіональний видавець Тернопільської філії Медіа Корпорації RIA. – Я впевнений, що серед тернопільських школярів є безліч тих, хто має хист до журналістики, володіє свіжим поглядом на світ і вправний у володінні словом. Це наше майбутнє, майбутнє професійної журналістики.

Відео дня

- Найкращі практичні роботи будуть опубліковані у спеціальному розділі на сайті 20minut.ua та в газеті "RIA плюс".  – розповідає про проект головний редактор  газети "RIA плюс" Світлана Чернецька. По завершенні проекту усіх учасників очікують дипломи  про участь. А найкращі зможуть розраховувати на подальшу співпрацю із редакцією та публікацію своїх матеріалів у наших носіях.

Навчання передбачає 5 місяців занять, присвячених переважно практичним моментам журналістики – від пошуку джерел новин до правильного проведення інтерв'ю та журналістського розслідування. Навчання проводитимуть кращі тернопільські журналісти щочетверга, з 16-00 до 18-00.

Навчання безкоштовне. Після закінчення всі учасники отримають сертифікати про проходження школи журналістики.

Для того, аби стати учасником проекту – заповніть анкету онлайн, розміщену за посиланням bit.ly/1hNC3UI, або заповніть анкету, завітавши власне в редакцію улюбленої газети за адресою: вул.Дубовецька 1б. Прийом анкет триває до 16 лютого. Набір відбувається на конкурсній основі. Кількість місць обмежена.

Бути журналістом – це круто!  Тож заповняйте анкети – ми чекаємо на вас!

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up