21 червня Спортивний фестиваль запрошує усіх!

21 червня Спортивний фестиваль запрошує усіх!
Увага! Для усіх-усіх-усіх! Для великих і малих, для активних та лінивих, для молодих та зрілих, для досвідчених та новачків, для дідусів і бабусь, для першачків та їхніх батьків… 21 червня – це ваш день!

Це день великого спортивного фестивалю, якого ще не бачив Тернопіль! День, коли  Тернопіль стане справді спортивним.

Тернопіль спортивний розпочне свою роботу в полудень. Рівно о 12 годині у нашому місті розпочнеться велозаїзд. Це стане сигналом, що фестиваль здоров'я і спорту розпочав свою роботу. Карту велопробігу ми незабаром розмістимо на сайті te.20minut.ua. Наразі ж можемо лише сказати напевно, що участь у ньому може взяти абсолютно кожен тернополянин. І не городянин - також. Для цього просто треба прийти у відправну точку велопробігу із велосипедом – і стартувати! Не обійдеться і без нагород. Номінацій буде безліч – і за найкреативніше вбрання, і за наймолодшого учасника, і, безумовно, за перемогу в заїзді.

Завершиться цей міні-марафон у парку імені Тараса Шевченка, де протягом дня, з 12.00 до 18.00 знайдеться розвага для кожного. На острівку „Чайка” буде дитяче королівство.

Відео дня

Тут для найменших і трішечки більших гостей свята пропонуватимуть аквагрим, ігри, жарти і конкурси, майстер-класи і змогу спробувати себе у різних видах спорту. До слова, там же встановлені вуличні тренажери, тож чим зайняти малюка буде однозначно. Тут батьки спільно з дитиною зможуть визначитись, у яку ж секцію варто віддати малюка.

Обрати фехтування, легку атлетику чи карате? От і буде нагода все спробувати і визначитись, що більше до смаку і по силах вашому чаду.

А за межами острівка „Чайка” і по всій території парку зробити те ж саме зможуть і дорослі. Адже кожна людина, аби бути здоровою й активною, повинна мати якесь адекватне хобі. Будуть це шахи, волейбол чи велоспорт – обирати вам. Але щось обрати таки варто, бо перегляд "ящика" та комп’ютерні ігри у вільну хвилинку - вже не у тренді.

Оскільки фестиваль триватиме весь день, то у кожного гостя виникне думка, де б перекусити. Організатори подбали і про це. Цілу алею відведуть під намети, де ви зможете обрати для себе здорову і неймовірно смачну їжу, щоб почуватись ситим, здоровим і щасливим.

Після завершення велопробігу не варто далеко ховати свого двоколісного друга. Адже протягом усього свята будуть конкурси, в яких вам знадобиться велосипед, аби виграти один із приємних призів від організаторів та партнерів свята.

Та найбільша злива подарунків буде ближче до вечора – після 18.00. Тоді розпочнеться запальний концерт від провідних тернопільських виконавців, протягом якого розіграють п'ятдесят цінних призів для передплатників газети "RIA плюс".

Отримати шанс на перемогу дуже просто – слід передплатити улюблену газету хоча б на три місяці або заздалегідь, або вже у парку. Там на кожному кроці стоятимуть дівчатка, у яких можна буде отримати квитанцію на передплату та заповітний лотерейний квиток. Останній треба буде власноручно опустити у лототрон – і очікувати на прихильність удачі.

Серед призів буде кухонний посуд, побутова техніка, путівка у чудовий дитячий табір "Артеківець" у Миколаївській області, а також суперприз – велосипеди для всієї родини.

Тож відзначте 21 червня у своєму календарі червоним кружечком – у цей день вам треба зібрати друзів, родину і йти, їхати, бігти у парк ім. Т. Шевченка. Пульс спортивного життя міста битиметься того дня саме там. До слова, не забудьте спортивний костюм – діловий чи романтичний стиль буде не у тренді.

                                                      

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up