По всій Росії відбудуться масштабні збори військових запасу

По всій Росії відбудуться масштабні збори військових запасу
Підготовка буде проходити протягом двох місяців, "запасників" будуть ознайомлювати з новими зразками зброї, військової та спеціальної техніки.

Міноборони Росії оголосило про проведення в серпні-жовтні в усіх військових округах зборів за участю військовозобов'язаних, що перебувають у запасі. 
 
"Підготовка за основними військовими спеціальностями буде проходити протягом двох місяців безпосередньо у військових частинах і підрозділах", - йдеться у повідомленні відомства. 

Серед зазначених військових спеціальностей - фахівці військ зв'язку, ракетних військ і артилерії, мотострілкових, берегових військ ВМФ, понтонно-мостових, залізничних та інженерних підрозділів, а також підрозділів матеріально-технічного забезпечення, пише "Корреспондент".
 
"Запасників" будуть ознайомлювати з новими і модернізованими зразками зброї, військової та спеціальної техніки. Тренування пройдуть і в ході стратегічного командно-штабного навчання Схід-2014. 
 
У Міноборони наголошують, що ці заходи були заплановані ще минулого листопада, коли складався план підготовки Збройних сил Росії на 2014 рік. 
 
Нагадаємо, 20 червня війська Центрального військового округу (ЦВО) Росії підняли за тривогою для раптової перевірки бойової готовності. За тривогою були підняті низка мотострілкових і зенітних ракетних з'єднань, дислокованих на території Уралу та Західного Сибіру.

 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up