Стало відомим ім'я переможниці конкурсу "Велоліто"

Стало відомим ім'я переможниці конкурсу "Велоліто"
Нею стала тернополянка Аліна Клименко. Друге місце виборола Лілія Слебедюк, а бронза дісталась парі - Христині та Олегу Диган

Останніми роками у всьому світі простежується тенденція відходу від постійного користування автомобілями і переходу до більш простого і «екологічного» засобу пересування – велосипеда. Прихильниками подібної моди дуже часто стають відомі люди, що ще більше популяризує двоколісного друга між пересічним населенням. Згадаймо, хоча би прем’єр-міністра Великобританії Джеймса Кемерона, який щодня їздить на роботу велосипедом.

Літо вважається особливо сприятливою порою для їзди на велосипеді – погода сприяє безперешкодному руху як по міських шосе, так і по сільських шляхах. Зокрема, любителі велоїзди дуже часто проводять свої відпустки не на пекучих сонячних пляжах, а відправляючись в дорогу на своєму «роверку».

Нагоду поділитися своїм хобі з іншими для велосипедистів надали цього літа газета «Ria +» і сайт «20 хвилин». Для цього проводився конкурс «Велоліто», який полягав у тому, що власники роверів могли надсилати «велосвітлини» на електронну адресу [email protected] з 1серпня до 7 вересня. Усі фото розміщувалися на сайті 20minut.ua. Трійку ж переможців було визначено шляхом голосування на сайті з 8 до 14 вересня.

Відео дня

Учасники конкурсу повинні були вказати своєї ім'я, прізвище, вік та залишити номер мобільного телефону. Загалом вік учасників – необмежений тобто взяти участь у конкурсі могли як діти, так і дорослі. Також газета «Ria +» і сайт «20 хвилин» пропонували учасникам разом з фотографією розповісти невеличку історію про свій велосипед – скільки часу ви вже катаєтесь, де побували тощо.

Партнером проекту «Велоліто» став магазин велосипедів «Ровер плюс», що розташовується на вулиці Живова, 9, навпроти міжміського автовокзалу. Директор магазину пані Ольга говорить, що її дуже тішить, що люди все частіше відходять від користування автомобілями і звертають свою увагу на більше дешевий та, на її думку, корисний засіб пересування. Також «Ровер плюс» надали чудові подарунки для любителів та професіоналів велопересування. Зокрема, чотирьохдіодну фару, підсвітку рами та насос для велосипеда.

Після завершення голосування визначилося три переможці. Перше місце зайняла Аліна Клименко. Друге – Лілія Слебедюк. Бронзову нагороду завоювала пара Олег та Христина Диган. Усі три призери дуже задоволені подарунками, та найголовніше – практично ніхто до кінця не вірив у свою перемогу, тому для них це хороша несподіванка.

Наприклад, золота призерка Аліна говорить, що дуже рада, що виборола перемогу в конкурсі «Велоліто». Дівчина взагалі не надіялася на виграш призів, не те, що вже про перемогу. Та й взяти участь у проекті її вмовила подруга, яка чудово знає, що велосипед для Аліни не просто хобі – це і найкращий друг, і постійний засіб пересування. Велосипедистка не розлучається зі своїм ровером вже впродовж чотирьох років і жодного разу не пошкодувала, що колись сіла на свого двоколісного друга. Зараз дівчина практично не їздить маршрутками і тролейбусами – дорогу на роботу і з роботи, в гості до знайомих, чи в магазин вона розділяє лише з велосипедом. Вона навіть групу в соціальній мережі створила, яка називається «Леді на велосипеді». Аліна каже, що головною метою їхньої групи є довести до загалу тезу, що дівчина на велосипеді, в першу чергу, залишається дівчиною, а не перетворюється на такого собі «свого пацана», як дуже часто думають люди. Тим паче, що велосипедні прогулянки покращують і здоров’я, і фігуру водійки, на це вона радить іншим представницям слабкої статі звернути особливу увагу.

Газета «Ria +», сайт «20 хвилин» та магазин «Ровер плюс» вітають своїх переможців та бажають їм легких перемог. Разом з цим запрошуємо наших читачів і надалі слідкувати за проектами, що проводься редакцією. Пам’ятайте, що своїми захопленнями не тільки можна ділитися з іншими, а просто таки треба!

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up