Тернополянин пропонує реверсивний рух на вулиці Тарнавського вранці

Тернополянин пропонує реверсивний рух на вулиці Тарнавського вранці

Петиція "Реверсивний рух по вул. Тарнавського" з'явилась у Єдиній системі місцевих петицій 21 жовтня.

 

"Кожен ранок для тернополян, які добираються з мікрорайонів Сонячний та Аляска в сторону центру через масив Канада чи через Універсам по вулиці Тарнавського - справжнє свято, - пише автор петиції Мар'ян Когут. Починаючи від світлофора на перехресті вул. Лепкого та вул. Київської, закінчуючи виїздом на кільце Універсаму, збирається велика кількість машин. Ускладнюється це тим, що в бік кільця є тільки одна смуга, а в напрямку Технічного коледжу дві, причому зранку рух на двох смугах мінімальний. Як пропозиція, зробити реверсивний світлофор для розвантаження руху в бік центру Тернополя зранку та надання двох смуг до 11 години та зміни руху після 11 години на дві смуги на підйом до 11 школи.

Підтримати петицію можна упродовж 30 днів з дати опублікування.

 

Відео дня
Коментарі (4)
  • Анонім

    дурня це все, пробка на кільці, хоч 10 смуг - все рівно більше машин не проїде. а от якщо зробити як в Києві на перехресті Ватутіна-Перова, де забрали велике кільце, а поставили світлофор і звичайне перехрестя, от тоді і полоси дадуть виграш.
  • Анонім

    Ідея про реверсний рух - дурна! Краще зробити так як було завжди раніше - одна розмітка посередині дороги!
  • Анонім

    А з кільцем коло універсаму що робити?

    Анонім reply Анонім

    А воно тут при чому?

    А не краще зробити як колись було - півтори смуги в кожен бік? Було ж так багато років і нічого, проблем не було, поки якомусь придурку не захотілось сьогоднішню розмітку намалювати. То ідіотизм повний - дві смуги догори і знак 40 внизу Тарнавського.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up