31 жовтня Україна переходить на зимовий час. Який час буде у квитках?

31 жовтня Україна переходить на зимовий час. Який час буде у квитках?

У зв’язку з переходом на зимовий час 31 жовтня 2021 року о 4 годині за київським часом стрілки годинника буде переведено на одну годину назад.

З 31 жовтня поїзди на території України курсуватимуть за зимовим часом. Час відправлення та прибуття поїздів у квитках вказується вже з урахуванням цього переходу, повідомляє пресслужба "УЗ".

Нагадаємо, у зв’язку з переходом на зимовий час 31 жовтня 2021 року о 4 годині за київським часом стрілки годинника буде переведено на одну годину назад.

У квитках на поїзди формування Укрзалізниці вказано вже відкоригований графік руху пасажирських та приміських поїздів. Тому мандрівникам, які запланували поїздки на цей вихідний день, а також тим, хто зустрічатиме на вокзалі друзів або гостей, варто бути уважними та вчасно привести у відповідність час свого годинника.

Відео дня

Усі зміни були заздалегідь внесені та узгоджені з адміністраціями залізниць сусідніх країн.

В Укрзалізниці нагадують, перехід на зимовий і літній час відбувається відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 13 травня 1996 року № 509 «Про порядок обчислення часу на території України».

З графіком руху пасажирських поїздів можна ознайомитися на офіційному сайті Укрзалізниці.

Читайте також Україна переходить на "зимовий час": коли переводимо годинники. Як адаптуватись до зміни часу

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Наталія Хомишин

    Все говорить про те,що перевезення пасажирів,повністю переходить у тіньовий бізнес,через не долугі рішення влади,щодо сертифікатів та тестів....а че значить,що не тільки підприємці втратять,держава недоотримає велику кількість податків...

    ze golub reply Наталія Хомишин

    І до чого тут ваше бла бла бла?

keyboard_arrow_up