Audі злетіло в кювет та перекинулось. Крім водія в автомобілі перебували дружина та 2-річна донька

Audі злетіло в кювет та перекинулось. Крім водія в автомобілі перебували дружина та 2-річна донька

Слідчі встановлюють причини трьох автопригод, які трапилися минулої суботи на дорогах Тернопільщини.

В результаті автопригоди на Борщівщині за меддопомогою звернулись троє потерпілих.

 Між селами Мушкатівка та Іванівка Чортківського району водій автомобіля Audi не обрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням, злетів в кювет та перекинувся. На момент аварії в салоні авто перебувала родина кермувальника - дружина та дворічна донька.

Ще одна аварія з потерпілими трапилась у Тернополі. 81-річна тернополянка з тілесними ушкодженнями потрапила до лікарні. Жінку збив бус.

Відео дня

У суботу, 10 липня, водій автомобіля Mercedes-Benz Sprinter, виїжджаючи заднім ходом з парковки, не помітив перехожу. Як результат - пенсіонерка опинилася під колесами буса. Водія освідчували в медзакладі.

Інформація про травмованого чоловіка на лінію "102" надійшла з приймального відділення лікарні. До них потрапив тернополянин, 1978 року народження. У ході перевірки стало відомо, що травми він отримав в результаті аварії. Потерпілий на момент ДТП керував мотоциклом.

Автопригода трапилася в селі Біла. За попередньою інформацією, водій автомобіля Volkswagen Passat, здійснюючи маневр розвороту, не переконався в безпечному русі, не пропустив мотоцикл, який рухався в попутному напрямку. Уникнути зіткнення не вдалося.  

 

Причини автопригод встановить слідство. У всіх водіїв відібрали зразки крові для перевірки на вміст алкоголю.

Вирішується питання про внесення фактів до ЄРДР згідно із статтею 286(порушення правил безпеки дорожнього руху)Кримінального кодексу, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up