Автомобіль аж «підскочив»: аварія біля Микулинецького кладовища. Що відомо?

Автомобіль аж «підскочив»: аварія біля Микулинецького кладовища. Що відомо?
  • Тернополяни у соціальних мережах поширюють відео ДТП, яке сталося на вулиці Микулинецькій біля міського кладовища.
  • Автомобіль на великій швидкості зачепив іншу машину та «підскочив» над землею.
  • Ми дізналися, подробиці аварії. Дивіться відео.

На відео можна побачити, як автомобіль на великій швидкості зачепив іншу автівку та підлетів над землею. Він проїхав ще кілька десятків метрів та зупинився посеред дороги біля зупинки громадського транспорту. З автомобіля, який вчинив ДТП, вийшло двоє людей – можна побачити на відео.

Ми звернулися за коментарем до управління патрульної поліції. Як нам розповіли, аварія сталась у четвер, 28 квітня. На щастя, без потерпілих.

Відео дня

– ДТП було зареєстроване 28 квітня на вулиці Микулинецькій, – каже речниця патрульної поліції Катерина Метельська. – Пошкодження отримали два автомобілі Renault Megane та Chevrolet Cruze. На щастя, без потерпілих. На водія автомобіля Chevrolet складено протокол за статтею 124 КУпАП «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів».

У водія, який порушив правила дорожнього руху, вилучили водійське посвідчення. Матеріали справи передали до суду.

Відповідно до цієї статті, порушнику ПДР загрожує штраф у розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян – 340 гривень або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (36)
  • Рома Козирь

    пісня в авто якраз описує поведінку гонщика
  • Svitlana Matviyiv

    Лише б люди залишилися живі
  • Степан Балінський

    Згадана вами 124 стаття КУПАП передбачає відповідальність у вигляді 50 неоподаткованих мінімумів (850 грн.), а не 20 (340).
  • Ірина Чорна

    Яким законом заборонено реєстратори? Відео з певною інформацією не рекомендовано викладати в ЗМІ, а про заборону реєстраторів то вигадки.

keyboard_arrow_up