Ремонт Гаївського шляхопроводу у Тернополі може затягнутися на наступний рік

Ремонт Гаївського шляхопроводу у Тернополі може затягнутися на наступний рік

Ремонт Гаївського шляхопроводу наразі проводиться лише за кошти з бюджету Тернопільської громади.

Під час засідання чергової сесії Тернопільської міської ради депутати підтримали внесення змін до бюджету громади на 2019 рік та, за рахунок збільшення дохідної частини, спрямували 2 млн. грн на проведення ремонтних робіт на Гаївському шляхопроводі, повідомляє прес-служба міської ради.

- Від початку  року з бюджету громади уже виділялося 5 млн. грн на реконструкцію цього мосту і тепер знову направлено 2 млн. грн. За ці кошти тут проводиться заміна інженерних мереж – електрокабелів, труб газопроводу та водопроводу. Це дуже масштабні роботи, вартість яких близько 10 млн. грн», - пояснює міський голова Сергій Надал.

Відео дня

Очільник Тернополя наголошує, що через Гаївський шляхопровід проходять міжнародні транспортні коридори, які мають стратегічне значення, тому фінансування реконструкції мосту повинне проводитися не лише за рахунок місцевих коштів, а й за державні гроші. Проте наразі коштів з державного бюджету не надходило, тому всі роботи фінансуються виключно з бюджету Тернопільської громади.

«Якщо у цьому році держава таки спрямує кошти на ремонтні роботи, то нам вдасться завершити ремонт проїжджої частини мосту ще до кінця року, - додає Сергій Надал. - Якщо такого фінансування не буде, а роботи і далі проводитимуться лише за рахунок коштів з місцевого бюджету, то цього року ми закінчимо лише будівництво однієї частини шляхопроводу, а уже наступного року продовжаться роботи на іншій частині».

Стежте за новинами Тернополя у: Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Ольга Василівна

    Половину моста розібрани і ніхто нічого не робить, напевно як завжди чекають дощів та снігу?!
  • Сергій

    Надоїла вже ця брехня і відкрите розкрадання коштів. Виділили 5 млн і ще 2 млн.грн. Всі ці кошти витрачені( зі слів Надала) на заміну інженерних мереж. Запитання- чому тернополяни повинні платити за газові мережі-водомережі-електрокабелі? Є власники цих комунікацій. тому логічно ,якщо перенесенням займаються власники, які отримують за це оплату і прибуток. Питання до депутатів- чому ви наші гроші заплатили за інші організації(тобто вкрали)?
    Який ідіот оцінив 20 панелей, 12 свай і роботу у 200 млн грн??? Це той же ,який назвав вартість Б,У труби в червоно -білу полосочку, з місцями ржавчини і зварки у 100тис. грн?
    Давайте вже скажем правду-Надал ти і твої депутатіки вже зажрались! Ваше місце у тюрмі ( з конфіскацією)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер юний захисник з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме Від читача 16:48 Концерт легендарного THE ВЙО 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera 14:30 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають і скільки коштували? photo_camera 13:55 Підозрюваним у нападі на поліцейських оголосили нове обвинувачення і взяли під варту 13:06 У селі біля Тернополя була стрілянина — 60-річний тернополянин отримав три вогнепальні поранення 12:35 На Тернопільщині не вистачає медиків 11:45 У поліції повідомили про стан дітей, яких забрала швидка з Кутківецького лісу 10:50 В аварії на Тернопільщині загинув мотоцикліст
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up