Біля залізничного вокзалу перекрили дорогу через ДТП. Зіткнулись два авто і маршрутка (оновлено)

Біля залізничного вокзалу перекрили дорогу через ДТП.  Зіткнулись два авто і маршрутка (оновлено)
  • Аварія трапилась неподалік зупинки "Залізничний вокзал" на вул. Б. Хмельницького ввечері, 21 березня.
  • Там зіткнулось два авто та маршрутка №14. Про аварію у редакцію "20 хвилин" близько 20.00 повідомила читачка Ірина. 

- Зіткнулись маршрутка та легкове авто біля зупинки на вулиці Б. Хмельницького, як їхати у сторону "шостого", - каже дівчина. - Не знаю, чи є постраждалі. На місці є патрульні. Дорогу перекрили і весь транспорт розвертається та об'їжджає.

За попередньою інформацією від патрульної поліції, водій Chevrolet Camaro спершу в'їхав у авто Seat Toledo, а потім у маршрутку. Деталі аварії наразі встановлюють.

За словами очевидців, водій Chevrolet - у стані алкогольного сп'яніння. А водієві маршрутки викликали "швидку" - у нього зламана рука. 

Відео дня

Як повідомили в поліції, по даному факту розпочали кримінальне провадження за частиною 1 ст. 286 ККУ - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Таке порушення карається штрафом від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Oleksandr Hrytsiv (Realthing)

    Камаро - то не така вже й дорога машина, як дехто тут думає. Її вартість приблизно така, як у нового Фольксваген Пассат. Просто вона не така банальна, як більшість авто на наших дорогах.

    Vadim Yasinskiy reply Oleksandr Hrytsiv (Realthing)

    Та ну?! Та набагато дорожчим  буде, а якщо комплектація хороша , то ціна буде взагалі космічна. з 2018 року взагалі лям грн різниці)
  • Васильків

    Серьожа Надал через аварію "стає" все місто!!! То нормально? Скільки ще будинків потрібно збудувати "на дорозі", щоб зробити їх ще вужчими? Чому не будуються розвязки а будуються квартири, на яких спритні ділки заробляють мільони?
  • Діонісій

    знову аварія і параліч на все місто.
  • Oleg Kostiv

    Написалиб що не просто шевроле а камаро. Такі дорогі машини в нас не часто бють.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up