Через Тернопіль не їде жоден пасажирський потяг. А що з електричками?

Через Тернопіль не їде жоден пасажирський потяг. А що з електричками?
  • Ситуація може змінитись вже під кінець тижня, припускають на Тернопільському вокзалі. Усе залежатиме від рішень обласних адміністрацій, звідки через Тернопіль курсують потяги.
  • Від сьогодні зі станції Тернопіль вже курсують електрички в п’яти напрямках.

В Україні частково відновили пасажирське перевезення на залізниці. Однак через Тернопіль потяги не курсуватимуть. Про це повідомила завідувач квиткових кас залізничного вокзалу на станції Тернопіль Любов Баталкіна. Коли відновлять залізничне сполучення через Тернопіль – немає жодної офіційної інформації.

У касах залізничного вокзалу на станції Тернопіль припускають, що все залежатиме від епідемічної ситуації та відповідних рішень адміністрацій сусідніх областей – Львова, Івано-Франківська та Ужгорода. Звідки через Тернопіль у різних напрямках курсують поїзди. Наша станція, на жаль, прохідна.

- Від сьогодні, 1 червня, зі станції Тернопіль починають курсувати електрички в п’яти напрямках, - каже Любов Баталкіна.  

Відео дня

Куди від 1 червня їздитимуть електрички

N п/п

Маршрут

Виїзд з

Прибуття до

1

Тернопіль-Підвисоке (на Ходорів)

Тернополя о 21.10

Підвисоке о 00.13

2

Підвисоке-Тернопіль

Підвисокого о 4.15

Тернополя о 7.35

3

Тернопіль-Ланівці

Тернополя о 20.45

Лановець о 23.18

4

Ланівці-Тернопіль

Лановець о 4.42

Тернополя о 7.15

5

Тернопіль-Підволочиськ

Тернополя о 20.35

Підволочиська о 21.48

6

Підволочиськ-Тернопіль

Підволочиська о 5.50

Тернополя о 7.04

7

Тернопіль-Заліщики

Тернополя о 18.19

Заліщик о 23.39

8

Заліщики-Тернопіль

Заліщиків о 2.50

Тернополя о 7.25

9

Тернопіль-Зборів

Тернополя о 20.43

Зборова о 21.55

10

Зборів-Тернопіль

Зборова о 6.31

Тернополя о 7.25

Квитки на електричку можна придбати в приміських касах щоденно від 14.00 до 21.00 год.

Нагадаємо, близько тижня тому «20 хвилин» після звернення читачів намагались дізнатись інформацію, чи реально буде дістатись потягом на Південь.

Ми перевірили кілька онлайн додатків з продажу залізничних квитків. Шукали потяги до Херсону, Одеси і Запоріжжя на різні дати – від 1 червня. Відповіді різнились, але суть зводилась до того, що не відповідає сервер Укрзалізниці. На останньому весь час видавало щось на зразок «квитків у заданому напрямку зараз немає, але ви можете переглянути маршрути з пересадкою». Але і такий спосіб не видавав жодного результату.

Ситуація попри прогнози не змінилась і 1 червня. Ми вводили в напрямку Одеси всі дати – від 1 до 30 червня.

Перевезення пасажирів залізничним транспортом дозволили вже з 1 червня. Проте у вагонах має бути така кількість людей, скільки передбачено технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на цей транспортний засіб.
Додаткову інформацію щодо потрібного вам напрямку можна буде уточнити у довідковій службі або в чергового по вокзалу.

Довідка

Довідкове бюро залізничного вокзалу на станції Тернопіль: (0352) 47-22-46

Черговий по вокзалу: (0352) 47-21-85.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Larysa Mandziy

    Смішно звучить," електричка", та воно ледве лізе
    🤣
  • Oleh

    А наша укр.залізн. не може дочекатися "сваїх", але техніка старанно утримується в триколорах "хазяєв".
  • Світлана Василюк

    Як не буде їхати жоден пасажирський потяг? То нащо нам той вокзал в центрі міста та шум поїздів? Переносьте вже й залізну дорогу поза місто...
  • Юра Дробиняк

    А на Борщів?

    Анатолій reply Юра Дробиняк

    в Іване-пусте поїздів нема вже давно!!! до карантину були до Борщева
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up