ДТП на Гаївському: 2,01 проміле алкоголю в крові у водія та 3 постраждалих

ДТП на Гаївському: 2,01 проміле алкоголю в крові у водія та 3 постраждалих

Аварія на Гаївському мості трапилась близько 20.00 у вівторок, 6 серпня. Там водій Volkswagen Transporter у стані сильного алкогольного сп'яніння врізався у Renault Kangoo. В результаті постраждало три людини. 

Нагадаємо, про ДТП ввечері 6 серпня повідомляли користувачі соцмережi Facebook. Очевидці писали, що частини обох авто були розкидані по мосту. А водій Volkswagen був в стані сильного алкогольного сп'яніння. Ввечері патрульні повідомляли про потерпілих. Вранці 7 серпня в управлінні патрульної поліції повідомили, що повідомлення про аварію отримали близько 20.00.

-  Попередньо встановили, що 58-річний водій автомобіля Volkswagen Transporter не дотримався безпечної швидкості руху, не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою, внаслідок чого виїхав на зустрічну смугу для руху, де він і здійснив зіткнення з автомобілем Renault Kangoo, - повідомляють патрульні. - Окрім того, у водія Volkswagen були явні ознаки алкогольного сп'яніння. Пройти освідування він погодився і результат - 2,01 проміле алкоголю в крові, що у 10 разів перевищує допустиму норму.

На водія склали протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування в нетверезому стані). В результаті аварії постраждало три людини, яких госпіталізували до лікувального закладу для надання кваліфікованої медичної допомоги.

Відео дня

Патрульні забезпечили безпеку дорожнього руху, огородили місце події та викликали слідчо-оперативну групу, яка надалі встановлюватиме усі обставини справи.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Тернопіль

    Знову Гаївський міст, та зробіть нарешті його !!!!! Якесь знущання з людей !!!!
  • Іван Шпит

    Не смішіть. Забрали права купив інші. Зловили  п'яним відкупиться. Но тут не повезло попав в аварію. Так от і живемо.
  • Анонім

    Таким м.....м треба виписувати громацькі роботи на 6 місяців щоб вони параші в парках чистили може тоді розуму прибавиться перед тим як сідати бухим за кермо.
  • Nazariy Min'ko

    Ув'язнити на пару років, забрати на довічно права, без права на перездачу.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up