Дві аварії з мотоциклами і наїзд на пішохода: ДТП на Тернопільщині у вихідні

Дві аварії з мотоциклами і наїзд на пішохода: ДТП на Тернопільщині у вихідні

Три автопригоди трапилося минулими вихідними на дорогах Тернопільщини. Серед порушень - наїзд на пішохода, п'яний водій за кермом мотоциклу та зіткнення при обгоні. 

На автодорозі Дубно-Кременець водій автомобіля Audi A4 на проїжджій частині збив жінку та з місця аварії втік. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що аварія трапилася 25 травня близько 14:00. Водій іномарки на литовській реєстрації з'їхав на праве узбіччя та збив 62-річну жительку Кременця. Потерпіла йшла на зустріч транспорту. Жінку з переломом доправили до лікарні, а винуватець місце пригоди залишив, кинувши автівку в кюветі, неподалік одного з сіл району, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.  

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники поліції встановили особу власника автомобіля - це житель села Білокриниця, 1989 року народження. За місцем свого проживання чоловіка не виявилося. Його розшукують.

У Заліщицькому районі 26 травня після опівночі не розминулися автомобіль та мотоцикл KEEWEY. Аварія трапилася на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече. Водій двоколісника не впорався з керуванням та врізався в FIAT DUCATO. За попередньою інформацією, кермувальник мотоциклу перебував у стані алкогольного сп'яніння. Його з травмами доправили до лікарні.

Відео дня

Ще одну автопригоду з потерпілими зареєстрували працівники поліції у Борщові. Водій автомобіля Volkswagen Polo, рухаючись в напрямку центру міста, почав повертати ліворуч. В цей час іномарку вирішив обігнати кермувальник мотоциклу Kawasaki ZZR 600. Проте йому це не вдалося і такий маневр завершився автопригодою.

Водія мотоциклу з переломами та саднами госпіталізували в травматологічне відділення лікарні.

Усі автопригоди внесені в ЄРДР відповідно до статті 286 ККУ. Триває слідство.

Загалом, як повідомляють в Патрульній поліцій Тернопільської області, у ці вихідні патрульні опрацювали 217 викликів, які надійшли зі спецлінії 102, склали 234 адміністративні матеріали за порушення ПДР та порушення громадського порядку; виявили 7 водіїв, які перебували за кермом в стані алкогольного сп'яніння ; виїхали на 8 повідомлень про дорожньо-транспортні пригоди: 3 випадки водії вирішили по Європротоколу, у 3 випадках патрульні склали схему місця ДТП, ще у 2 випадках автопригоду оформлено за ст . 124 КУпАП (Порушення ПДР, що призвели до ДТП); інспектори роти ТОР, виявили у тернополянина 2000 р.н., порошкоподібну речовину, білого кольору, ймовірно, наркотичного походження; виявили перевезення деревини без відповідних на те документів.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінничині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up