«І хто буде неправий у разі ДТП?»: на Лесі Українки мешканці не розуміють, де пішохідний перехід

«І хто буде неправий у разі ДТП?»: на Лесі Українки мешканці не розуміють, де пішохідний перехід
  • На вулиці Лесі Українки пішоходи занепокоєні незрозумілим розташуванням пішохідного переходу.
  • Люди впевнені, що пішохідний перехід напроти скверу, що на бульварі Д. Галицького,  перенесли на кілька метрів.

У редакцію «20 хвилин» вже зверталися жителі вулиці Лесі Українки, які занепокоєні незрозумілим розташуванням пішохідного переходу. Перехід до бульвару Данила Галицького перенесли на кілька десятків метрів. Відповідні дорожні знаки переставили, а от нову розмітку не нанесли.

Частина людей почали переходити дорогу в новому місці, а хтось продовжив переходити проїжджу частину по старому переході. В одній з груп у Facebook тернополяни обговорюють, де ж тепер переходити дорогу, та хто буде винен у разі можливого ДТП. «То де переходити? І хто буде неправий в разі ДТП?» - пише тернополянин Василь.

Відео дня

У відділі технагляду міськради пояснили, що перехід довелося перенести тимчасово. Це було пов’язано з необхідністю заміни частини теплотраси. 

- При проведенні робіт заміни теплотраси, робітники «Теплокомуненерго» перенесли місце пішохідного переходу, – розповідає начальник відділу технагляду Тернопільської міської ради Олег Вітик. – Саму розмітку не намалювали через те, що в тому місці проводили земляні роботи і це зробити було неможливо. Коли працівники завершать свою роботу, ми відновимо розмітку.

Пішохідний перехід залишиться на своєму старому місці. Нову розмітку нанесуть найближчим часом, якщо будуть сприятливі умови. Тернополян просять бути уважними при переході дороги на Лесі Українки. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Romik

    Маю письмову відповідь від УПП. Короткий зміст такий: "Не подобається те, що є - валіть в кінець вулиці - там є світлофор!"
  • Павло

    і куди веде той новий пішохідний перехід? На клумбу?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 На війні загинув захисник з Почаївської громади Віталій Сімора, якого вважали зниклим безвісти photo_camera 20:01 Тернопільські поліцейські отримали нові авто 19:04 У кого можуть вилучити авто, за новим законом про мобілізацію 18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera 16:25 Тернопільська модель, студентка ЗУНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up